Yok hocam Türkiye garantili arıyorum, bugün satın alacağım zaten beklemek istemiyorum, ayrıca yurtdışı düşüncek olsam Asus Rog Phone 5 alırdım, bence çok tarz ve iyi bir telefon, fiyatı da 6,5k bandında.Hocam alma imkanınız varsa yurt dışı alabilirsiniz s21 ultra 8-9k gibi bir fiyata geliyor hatta snapdragon versiyonlusunu bile bulabilirsiniz.
Hocam haklısınız garanti istemenize bir şey demiyorum ama türkiye garantidende pek bir şey gelmiyor ekran kırılırsa vs. yine ek ücretle yapıyorsunuz.Yok hocam Türkiye garantili arıyorum, bugün satın alacağım zaten beklemek istemiyorum, ayrıca yurtdışı düşüncek olsam Asus Rog Phone 5 alırdım, bence çok tarz ve iyi bir telefon, fiyatı da 6,5k bandında.
Ve alabilirseniz oneplus ta tercih edebilirsiniz android ekosistemi en iyi telefonlardan biri. Samsung ve oneplus öneririm xiaomi isteseniz mi 11 önerirdim.Hocam haklısınız garanti istemenize bir şey demiyorum ama türkiye garantidende pek bir şey gelmiyor ekran kırılırsa vs. yine ek ücretle yapıyorsunuz.
İlk başta Xiaomi Mi 11 düşünüyordum fakat 9.800 TL bütçemi çok aşıyor, zorlamak istemedim.Hocam haklısınız garanti istemenize bir şey demiyorum ama türkiye garantidende pek bir şey gelmiyor ekran kırılırsa vs. yine ek ücretle yapıyorsunuz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ve alabilirseniz oneplus ta tercih edebilirsiniz android ekosistemi en iyi telefonlardan biri. Samsung ve oneplus öneririm xiaomi isteseniz mi 11 önerirdim.
OnePlus yakında resmi olarak Türkiye'ye giriş yapacak. Fiyatları ne kadar olur bilemiyorum yalnız.İlk başta Xiaomi Mi 11 düşünüyordum fakat 9.800 TL bütçemi çok aşıyor, zorlamak istemedim.
OnePlus ve Samsung S21 ve Note 20 arasında kaldım şuan araştırmaktayım hala, bugün üçünden birini alacağım ama OnePlus 9 Türkiye'de yok.
Büyük ihtimal Samsunglardan birini alacağım gibi.
Bugün girmesi lazım, bugün alacağım çünkü.OnePlus yakında resmi olarak Türkiye'ye giriş yapacak. Fiyatları ne kadar olur bilemiyorum yalnız.