80k Gaming Laptop Önerisi

Lrst

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
80000
Merhaba arkadaşlar. Üniversite için laptop araştırıyordum. Şu an aklıma iki model var. Biri GameGaraj'ın i7 14650HX-5070 Slayer laptopu. Biri de Acer'in 18 inç AN18-61 olan R7 AI 350-5070 Ti'lı model. Normalde direkt arada 10k fiyat farkı olmasına rağmen Acer'i alasım vardı ama aklımı karıştıran sorular var. 18 inç normal laptoplara göre büyük gelir mi? Okul kullanımında kütüphanede, derste vs. yoksa sindirilebilecek bir sorun mu? Acer'in yetkili servisinin kötülüğüyle ilgili çok şikayet duydum. En basit şeyde garantiden çıkarmalar aylarca PC'yi hapsetmeler vs. ama bir yandan da 12 GB VRAM'li bir model istiyorum. 5070 Ti çok önde benim için. Sizce ne yapmalıyım? Ya da başka önerebileceğiniz model var mıdır? 90K'ya kadar zorlayabilirim.

universite icin kesinlikle 18" almani tavsite etmem. Devasa bir sey. Sinifta rezil olmalik. game garajin dediginiz modelide pek iyi degil islemciden kaynakli olarak. Acer in da islemcisi gucsuz kaliyor game garaj a kiyasla.

alinmasi gereken suanda 5070 ti tek laptop bu sizin ihtiyaciniza yonelik olarak.
Bunun disindada 80k ya tavsiye edecegim laptop bulunmuyor. DIrekt 60k ya 5060 li laptop tavsiye ederim, sonucta ikiside 8gb vram ve aradaki %15 performans farki panelin cozunurluk farkindan kaynakli hissedilmiyor.

Merhaba arkadaşlar. Üniversite için laptop araştırıyordum. Şu an aklıma iki model var. Biri GameGaraj'ın i7 14650HX-5070 Slayer laptopu. Biri de Acer'in 18 inç AN18-61 olan R7 AI 350-5070 Ti'lı model. Normalde direkt arada 10k fiyat farkı olmasına rağmen Acer'i alasım vardı ama aklımı karıştıran sorular var. 18 inç normal laptoplara göre büyük gelir mi? Okul kullanımında kütüphanede, derste vs. yoksa sindirilebilecek bir sorun mu? Acer'in yetkili servisinin kötülüğüyle ilgili çok şikayet duydum. En basit şeyde garantiden çıkarmalar aylarca PC'yi hapsetmeler vs. ama bir yandan da 12 GB VRAM'li bir model istiyorum. 5070 Ti çok önde benim için. Sizce ne yapmalıyım? Ya da başka önerebileceğiniz model var mıdır? 90K'ya kadar zorlayabilirim.
Hocam o fiyatlara 5070ti altına düşmeyin derim olmazsa 5070 12gb vram olan modellere bakın ki onlarda gamegaraj oluyor nedense gamegaraj markasına karşı bir korku var bende o yüzden acer v18 serisine bakın derim gayet iyi bir ürün onun dışında hangi bölüm okuyorsunuz 5060 ın gayet yeterli olma ihitmali de var 80 lere çıkıp game garaj almayı hoş bulmuyorum çıkmış iken sağlam bir şey almak lazım az para değil

Hocam o fiyatlara 5070ti altına düşmeyin derim olmazsa 5070 12gb vram olan modellere bakın ki onlarda gamegaraj oluyor nedense gamegaraj markasına karşı bir korku var bende o yüzden acer v18 serisine bakın derim gayet iyi bir ürün onun dışında hangi bölüm okuyorsunuz 5060 ın gayet yeterli olma ihitmali de var 80 lere çıkıp game garaj almayı hoş bulmuyorum çıkmış iken sağlam bir şey almak lazım az para değil
Makine mühendisliği okuyacağım. Aslında acerin aynı modelin 16 inçliği varmış da stok yok. Vatana falan da bakayım dedim zaten adam akıllı model de yok fiyatlarda uçuk. Sadece bi lenovonun i7 14650hx 5070 oled modeli 86 ya falan geliyo akşamları bi o olabilir

https://www.pazarama.com/msi-vector...kce-fiyat-karsilastirma-quickviewapp&v=1.75.8 bu cihaz hoştur alınabilir 5070ti seçeneği ile ama bu olmaz ise gamegaraj dan başka seçenek kalmıyor oda bu olabilir n11'den Game Garaj Slayer R9T-5070 V2.12 C7 R9-8945HX 16 GB 1 TB SSD RTX5070 16" Free Dos Dizüstü Bilgisayar seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
https://m.n11.com/urun/game-garaj-s...zustu-bilgisayar-127828981?magaza=garajonline bunun i7 14. Nesil versiyonu var o daha ucuz ama pil konusunda sorun çıkartır fazla hızlı biter yoksa o daha güçlü bir model
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Makine mühendisliği okuyacağım. Aslında acerin aynı modelin 16 inçliği varmış da stok yok. Vatana falan da bakayım dedim zaten adam akıllı model de yok fiyatlarda uçuk. Sadece bi lenovonun i7 14650hx 5070 oled modeli 86 ya falan geliyo akşamları bi o olabilir
Benim makine mühendisi okuyan bir tandığımda msı 3050'li bir model var gayet her işini görüyor bence 5070ti lar çok fazla gelir hocam çok güzel ve Uygun 5060 lar var onlar hem işinizi fazlası ile görecek hemde oyun konusunda tatmin edecektir

Geri