Hocam demek ki elinde veya aklında bir monitör var bu ne saçma bir soru.Monitör olmadan nasıl görüntü alacaksınız hocam
elimde monitör var sonradan yükseltmeyi düşünüyorumMonitör olmadan nasıl görüntü alacaksınız hocam
ne saçma bi soru bu Allah aşkınaMonitör olmadan nasıl görüntü alacaksınız hocam
kanka yanında taşımak için düşündün mü hiç, masaüstünde karar kıldım demişsin ancak ileriye yönelik düşün istersenelimde monitör var sonradan yükseltmeyi düşünüyorum
yok masaüstü dersen hemen toplayayım sanakanka yanında taşımak için düşündün mü hiç, masaüstünde karar kıldım demişsin ancak ileriye yönelik düşün istersen
Hocam ipad var elimde onunla idare ederim diye düşünüyorumkanka yanında taşımak için düşündün mü hiç, masaüstünde karar kıldım demişsin ancak ileriye yönelik düşün istersen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yok masaüstü dersen hemen toplayayım sana
Konuya baştan yazmanız lazım nereden bilelim olup olmadığınıelimde monitör var sonradan yükseltmeyi düşünüyorum
Kankam şaka mısın sen yazmak için yazma şurayaKonuya baştan yazmanız lazım nereden bilelim olup olmadığını
hocam çok yardımcı olursun toplarsankanka yanında taşımak için düşündün mü hiç, masaüstünde karar kıldım demişsin ancak ileriye yönelik düşün istersen
yok masaüstü dersen hemen toplayayım sana
hocam bi 15 dakika filan toplayıp atacağım sana, spesifik olarak istediğin bir şey var mı işlemcim intel olsun veya amd olsun diyehocam çok yardımcı olursun toplarsan
+ sadece oyun için mi istersin yoksa iş filanda yapacak mısın ona göre ekran kartı seçelimhocam bi 15 dakika filan toplayıp atacağım sana, spesifik olarak istediğin bir şey var mı işlemcim intel olsun veya amd olsun diye
Hocam oyun odaklı ekran kartı 5070ti işlemcisi ryzen 7 78003xd li bi sistem düşündüm ama bu bütçede iyi bir şey çıkar mı bilmiyorum sizi ekran kartı nvidia olsa daha iyi olur ama amd düşmanlığım yokhocam bi 15 dakika filan toplayıp atacağım sana, spesifik olarak istediğin bir şey var mı işlemcim intel olsun veya amd olsun diye
+ sadece oyun için mi istersin yoksa iş filanda yapacak mısın ona göre ekran kartı seçelim
kanka oyun odaklı alacaksan 9070xt var ekran kartı gerçekten çok sağlam bir kart oyunlar için, 2 senaryo içinde toplama yapıp atarım birazdanHocam oyun odaklı ekran kartı 5070ti işlemcisi ryzen 7 78003xd li bi sistem düşündüm ama bu bütçede iyi bir şey çıkar mı bilmiyorum sizi ekran kartı nvidia olsa daha iyi olur ama amd düşmanlığım yok