80k monitörsüz sistem önerisi

Inz4ghi

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
80000
Üniversiteyi yaşadığım yerde okumaya karar verdim bir süredir laptop bakıyordum ancak masaüstü sistem daha çok kafama yattı max 85 k ya kadar çıkabilirim çıkmasa daha iyi olur önerilerinizi bekliyorum

elimde monitör var sonradan yükseltmeyi düşünüyorum
kanka yanında taşımak için düşündün mü hiç, masaüstünde karar kıldım demişsin ancak ileriye yönelik düşün istersen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kanka yanında taşımak için düşündün mü hiç, masaüstünde karar kıldım demişsin ancak ileriye yönelik düşün istersen
yok masaüstü dersen hemen toplayayım sana

Hocam ipad var elimde onunla idare ederim diye düşünüyorum

hocam çok yardımcı olursun toplarsan

hocam çok yardımcı olursun toplarsan
hocam bi 15 dakika filan toplayıp atacağım sana, spesifik olarak istediğin bir şey var mı işlemcim intel olsun veya amd olsun diye

hocam bi 15 dakika filan toplayıp atacağım sana, spesifik olarak istediğin bir şey var mı işlemcim intel olsun veya amd olsun diye
+ sadece oyun için mi istersin yoksa iş filanda yapacak mısın ona göre ekran kartı seçelim

+ sadece oyun için mi istersin yoksa iş filanda yapacak mısın ona göre ekran kartı seçelim
Hocam oyun odaklı ekran kartı 5070ti işlemcisi ryzen 7 78003xd li bi sistem düşündüm ama bu bütçede iyi bir şey çıkar mı bilmiyorum sizi ekran kartı nvidia olsa daha iyi olur ama amd düşmanlığım yok

Hocam oyun odaklı ekran kartı 5070ti işlemcisi ryzen 7 78003xd li bi sistem düşündüm ama bu bütçede iyi bir şey çıkar mı bilmiyorum sizi ekran kartı nvidia olsa daha iyi olur ama amd düşmanlığım yok
kanka oyun odaklı alacaksan 9070xt var ekran kartı gerçekten çok sağlam bir kart oyunlar için, 2 senaryo içinde toplama yapıp atarım birazdan

Geri