80k ya 5070ti 7 7800x3d li bu hazır sistem alınır mı??

lasxd

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
80000
merhaba yakın zamanda sistem alıcam sizce bu sistem alınır mı? ekran kartını normalde COLORFUL iGame GeForce RTX 5070Tİ Ultra W OC beyaz modelini secicektim ama stogu bitmis onu secseydim 85k oluyordu sizce bu fiyat bandına boyle bir sistem alınır mı?

Ekler

• resim_2025-05-24_142315659.webp
    resim_2025-05-24_142315659.webp
    60.9 KB · Hit: 28
merhaba yakın zamanda sistem alıcam sizce bu sistem alınır mı? ekran kartını normalde COLORFUL iGame GeForce RTX 5070Tİ Ultra W OC beyaz modelini secicektim ama stogu bitmis onu secseydim 85k oluyordu sizce bu fiyat bandına boyle bir sistem alınır mı?
2 gün önce incehesapda aynı bütçeye daha kaliteli sistem vardı msi kasalı güç kaynaklı beyaz sistem. Onun stok bitti kaçırmasaydınız keşke. Bu sistemde o kasanın üste fan takılmadığı için soğutma performansı berbat. Güç kaynağı da kronik sıkıntılı bir güç kaynağı.

2 gün önce incehesapda aynı bütçeye daha kaliteli sistem vardı msi kasalı güç kaynaklı beyaz sistem. Onun stok bitti kaçırmasaydınız keşke. Bu sistemde o kasanın üste fan takılmadığı için soğutma performansı berbat. Güç kaynağı da kronik sıkıntılı bir güç kaynağı.
suan varmı onerebileceginiz bir kasa

illa hazır sistem şartınız yoksa toplarız bu anakart sorunlu almayın bunu

kasa toplmadan pek anlamam hani incehesap gibi bir yerden pc topla bolumunden filan olursa iyi olur
hocam tanıdığınız birisine bile yaptırabilirsiniz parça kalitesinden çok düşmeyin gereksiz yere veya tanıdık bilgisayarcı varsa ona yaptırırsınız

normalde kasa için 2.5k felan kalıyor ama bayramdan önce alırsanız psu ve soğutmadan 2.000tl ye yakın indirim alınıyor 4.5k lık istediğiniz beyaz bir kasayı alabilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,097,479
Üyeler
174,562
Son üye
Kensuaa
Geri