Çok özel sebebi yok sadece bir kere almışken öyle almak istedim, bir de evden çalışıyorum gün boyu açık yan tarafımda.HO
Neden bu kadar yüksek bir sistem topladın. ne için kullanıyorsun bilgisayarı
88 e 4090 lı sistem vardı bu ay içinde onu yakalayabilseydin keşke ama fiyat iyiAlıntıyı görüntüle
Buradaki bir arkadaşın da önerisiyle özelleştirme yapıp böyle şekilde sipariş verdim 83 lira bandında bir şey tuttu.
HO mu GO mu sizce ?
Hocam hep kaçırıyordum birşeyleri sinirlendim 2 gün içinde bakınıp kendimce en iyisni söylemiş oldum88 e 4090 lı sistem vardı bu ay içinde onu yakalayabilseydin keşke ama fiyat iyi
Doğru diyorsunuz , teşekkürler hocamHayırlı olsun. Aldıktan sonra daha bakmamak lazım.
default o seçili oldu ben 9900x özelleştirmesini seçtiğimde , normalde yoktu o soğutucu 2 seçeneği gelip defaultta onu açtı.Ho reis de 240mm soğutuyor mu 9900x i ?
Bilmediğimden soruyorum
Baya güzel sistem buram buram kalite kokuyor ama 240mm yetmez onu soğutmaya zannetmiyorum çok zor.Alıntıyı görüntüle
Buradaki bir arkadaşın da önerisiyle özelleştirme yapıp böyle şekilde sipariş verdim 83 lira bandında bir şey tuttu.
HO mu GO mu sizce ?
Sistemin linkini atsana bi kralAlıntıyı görüntüle
HO mu GO mu sizce ?
Hayırlı olsun hocam fiyatına göre kalite bileşenelerine göre gayet güzel bir sistem.
Twinmoss mu güzel bileşenleri kötü benceHayırlı olsun hocam fiyatına göre kalite bileşenelerine göre gayet güzel bir sissistem
Twinmos yok kral sistemdeTwinmoss mu güzel bileşenleri kötü bence
Fiyatta ona göre