Çözüldü✓ 80x30 mouse pad önerisi

Musty.

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
128
Bütçe
130
Merhabalar mouse pad alacağım ama mouse padlerle ilgili hiç bir bilgim yok, nasıl yok işte speed var control var onların fiyatlarını da bilmiyorum ama bana lazım olanın özelliği olsa da olur olmasa da olur size yardımcı olabilmek için oynadığım oyunları söyleyeyim, Pubg, Valorant, rocket league, csgo, rainbow six siege, genel olarak bunlar bana nasıl bir mouse pad gider orasını size bırakıyorum.
Boyut: 80x30 alıcam
bütçe 100-120 belki 150 olabilir, rgb olması şart değil dediğim gibi pek bir bilgim yok şuan kullandığım mouse pad de 70x30 40 tl ye aldığım bir mouse pad, bundan da memnunum aslında ama küçük geliyor o yüzden değiştiriyorum

Merhabalar mouse pad alacağım ama mouse padlerle ilgili hiç bir bilgim yok, nasıl yok işte speed var control var onların fiyatlarını da bilmiyorum ama bana lazım olanın özelliği olsa da olur olmasa da olur size yardımcı olabilmek için oynadığım oyunları söyleyeyim, PUBG, Valorant, rocket league, csgo, rainbow six siege, genel olarak bunlar bana nasıl bir mouse pad gider orasını size bırakıyorum.
Boyut: 80x30 alıcam
bütçe 100-120 belki 150 olabilir, rgb olması şart değil dediğim gibi pek bir bilgim yok şuan kullandığım mouse pad de 70x30 40 TL ye aldığım bir mouse pad, bundan da memnunum aslında ama küçük geliyor o yüzden değiştiriyorum
monsterin var dostum onlara bak yada James Donkey 80x30 sanırım onlar yada qp 90x40 var 100 tl kaliteli diyorlar

Masadan sarksın eğer alandan dolayı öyle diyorsan küçük olmasındansa büyük olması iyidir bence. Tabi bu bencesi...
hocam boyu ölçtüm 80x30 yeterli büyüğü çok yer kaplıyacak masadan sarkıtmak pek hoşuma gitmez muhtemelen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

monsterin var dostum onlara bak yada James Donkey 80x30 sanırım onlar yada qp 90x40 var 100 TL kaliteli diyorlar
evet genelde çoğu önerilerde qp ve monster gördüm kaliteliye benziyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,289
Üyeler
184,763
Son üye
murattatoglu
Geri