Normal hocam. tabii ki düşürülebilir ama soğutucu değiştirmeniz gerekir. 82 güvenli bir nokta.Dostlar selamünaleyküm i3-13100f işlemci yüzde 85-90 arası kullanımda 80-82 derecede çalışıyor bu değerler normalmidir , işlemci kaç derecelerde çalışmalıdır bilgisi olan arkadaşlar yazabilirse sevinirim şimdiden teşekkürler.
kullandığınız soğutucu, kasa ve macuna göre değişir.Dostlar selamünaleyküm i3-13100f işlemci yüzde 85-90 arası kullanımda 80-82 derecede çalışıyor bu değerler normalmidir , işlemci kaç derecelerde çalışmalıdır bilgisi olan arkadaşlar yazabilirse sevinirim şimdiden teşekkürler.
Teşekkürler hocam stok fan kullanıyorum çok artmadıkça soğutucu almayı düşünmüyorum, bu arada sizce kaç dereceler sıkıntı sayılabilirNormal hocam. tabii ki düşürülebilir ama soğutucu değiştirmeniz gerekir. 82 güvenli bir nokta.
Bence 90'ı geçirmemeye bak. Çünkü macun hızlı kurur pompout olabilir. Çok yük olmazsa Thermalrightın 800 liraya kule tipi soğutucusu var 15 20 derece düşürür.Teşekkürler hocam stok fan kullanıyorum çok artmadıkça soğutucu almayı düşünmüyorum, bu arada sizce kaç dereceler sıkıntı sayılabilir
Teşekkürler hocamBence 90'ı geçirmemeye bak. Çünkü macun hızlı kurur pompout olabilir. Çok yük olmazsa Thermalrightın 800 liraya kule tipi soğutucusu var 15 20 derece düşürür.