8540₺ yapabilirsen en mantıklı tercih olabilir özelleştirdim.8300TL'ye pc toplayacağım en mantıklı ne olabilir şuan
İkinci el olmayacaksa Itopya'dan Jahrein Nova tam sizin bütçenizde.8300TL'ye pc toplayacağım en mantıklı ne olabilir şuan
Bundan başkada eli ayağı düzgün gelmez zatenİkinci el olmayacaksa Itopya'dan Jahrein Nova tam sizin bütçenizde.
Rx6600 2060Onu gördüm de ikinci elde ne toplayabilirim mesela
Link olarak üşendim hacim fiyatlarını soyliyim sen bakarsınŞimdi mesela örnek olarak toplayabilir misiniz?
https://www.itopya.com/jahrein-nova...c-dual-4gb16gb-ddr4512gb-nvme-m2-ssdga_h183948300TL'ye pc toplayacağım en mantıklı ne olabilir şuan
Fiyatına göre iyi gene 8bin kısıtlı bir bütce zaten
aynen bende bunu aldım zaten ilerde 11. veya 12. nesil işlemci ile değiştirecem bende ve daha performanslı olur bekliyorum kargolanmasını halen faturalanmada dünden belli 5. gün şuanFiyatına göre iyi gene 8bin kısıtlı bir bütce zaten
Aynen ben kendime bakmıyorum zaten bi arkadaş alacak ztn emin olabilmek icin bi soram dedimFiyatına göre iyi gene 8bin kısıtlı bir bütce zaten
kargo sıkıntısı var sanırımaynen bende bunu aldım zaten ilerde 11. veya 12. nesil işlemci ile değiştirecem bende ve daha performanslı olur bekliyorum kargolanmasını halen faturalanmada dünden belli 5. gün şuan
md4'e yetişemeyip ve güzel sistem çıkmazsa bu kasayı alırım büyük ihtimal laptop çileAynen ben kendime bakmıyorum zaten bi arkadaş alacak ztn emin olabilmek icin bi soram dedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kargo sıkıntısı var sanırım