Neler Yeni

83K R7 9700X 5070Tİ Monitor dahil

MAH0A

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
645
İsim
Mahmut Taplamacıoğlu

EmreJAckb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
EmreTopal
arkadaşlar evet bence de bu sistemin hakkı 2k monitör ama arkadaş belki sadece cs valo oynuyor yani yüksek hz monitör lazım öyle de düşünmek lazım.

hocam hayırlı olsun güle güle kullanın işlemci soğutucu yetersiz kalabilir bakarsınız test edersiniz olmadı soğutucu alırsınız pahalı bir parça değil sonuçta
Çok teşekkür ederim amacım pro arena zorlamak gerçekten istiyorum ve sistemin bana sorun yaratmasını istemedğim için bu şekilde aldım tabii ki gidip 4060ti sistem alabilirdim almışken iyi bir şey alıyım dedim anakartın kötü olduğunun farkındayım ama çok mu leş?

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Yunus Emre Uzun
Soğutucuyu cooler master sıvı soğutma ile güncelliyorum
hocam sıvı soğutma bence gereksiz kaçabilir sistem elinize gelsin bakarsınız çok sıcaksa 80 derecelere yakınsa phantom spirit alırsınız dışarıdan çözülür bence coolermaster a gerek yok

yagizwow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
yağız tanrıverdi
Anakart, cpu fan ve monitör çok dengesiz kalmış hocam

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Yunus Emre Uzun
Çok teşekkür ederim amacım pro arena zorlamak gerçekten istiyorum ve sistemin bana sorun yaratmasını istemedğim için bu şekilde aldım tabii ki gidip 4060ti sistem alabilirdim almışken iyi bir şey alıyım dedim anakartın kötü olduğunun farkındayım ama çok mu leş?
hayır hocam çok leş falan değil diğer markaların b650 lerine kıyasla yanlış değilsem bu modelde soğutma bloğu vs vardı sadece model olarak b650 olması aşağıda kalmış sistemi çalıştırır elbette

EmreJAckb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
EmreTopal
Sistemi oyun için mi alıyorsunuz?
tabii ki cs haricinde valo similasyon oyunları rust tarzı oyunlarda oynayacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

hayır hocam çok leş falan değil diğer markaların b650 lerine kıyasla yanlış değilsem bu modelde soğutma bloğu vs vardı sadece model olarak b650 olması aşağıda kalmış sistemi çalıştırır elbette

Hocam sistem bu ben özelleştirerek aldım anakart ve soğutucu olarak sizce ne eklemeliyim

Son düzenleme:

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Yunus Emre Uzun

Hocam sistem bu ben özelleştirerek aldım anakart ve soğutucu olarak sizce ne eklemeliyim
hocam zaten galiba gamegecesi fiyatı ile almışsınız şu an siparişi bozmak mantıklı değil sizin işlemci takmış hali 67 bu direkt işlemci takmadan 70k diyor

swindler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
428
İsim
abdulkadir bayram
arkadaşlar evet bence de bu sistemin hakkı 2k monitör ama arkadaş belki sadece cs valo oynuyor yani yüksek hz monitör lazım öyle de düşünmek lazım.

hocam hayırlı olsun güle güle kullanın işlemci soğutucu yetersiz kalabilir bakarsınız test edersiniz olmadı soğutucu alırsınız pahalı bir parça değil sonuçta
O zaman ekran kartını düşürüp işlemciye yüklenebilir. O kadar güçlü ekran kartı alıyorsun ama kenara koyuyorsun. Mantıklı mı?

EmreJAckb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
EmreTopal
O zaman ekran kartını düşürüp işlemciye yüklenebilir. O kadar güçlü ekran kartı alıyorsun ama kenara koyuyorsun. Mantıklı mı?
Sistemi ilerde 7800x3d ile güçlendireceğim malum ekran kartları yerinde durmuyor birde güzel bir indirim bulmuşken aldım biliyorum fakındayım sistemin 1080 için çok fazla olduğuna

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,431
İsim
Emir

Oyun için amd daha iyi olur.2.el takıntınız yoksa 2.elde 7900xtx almanız veya 0 9070xt almanız daha iyi.Artan parayla daha iyi bir sistem dizilir.Sırf nvdı diye paranızı boşa harcamış oluyorsunuz

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Yunus Emre Uzun
yatırım yapmış oldu hocam arkadaş zaten yazmış ileride güncelleyeceğim diye

Sistemi ilerde 7800x3d ile güçlendireceğim malum ekran kartları yerinde durmuyor birde güzel bir indirim bulmuşken aldım biliyorum fakındayım sistemin 1080 için çok fazla olduğuna
o çok mantıklı olmaz hocam çoğu oyunda 9700x 7800x3d benzer fps veriyor yani değiştirmeye değmez bir sonraki amd işlemcileri de aynı sokette olur direkt o işlemcilere geçersiniz

EmreJAckb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
EmreTopal
Teşekkür ediyorum yorumlarınız için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular