Bu attığınız 2 ürünü ve konudaki ürünü alıp birleştiricem sadece değil mi? Vereceğim parayla gidip razer marka falan bişey almaktan daha mantıklı değil mi? Çok teşekkür ederim.
Fotoğraflarda da 3 pinli ama neyse. Ayrıca dediğim gibi 5 pinli olsaydı bile 2 tane fazlalık plastik pini keserek 3 pin klavyeye takıp kullanılabiliyor. Fazlalık pinler sadece stabilite için.
Bu attığınız 2 ürünü ve konudaki ürünü alıp birleştiricem sadece değil mi? Vereceğim parayla gidip razer marka falan bişey almaktan daha mantıklı değil mi? Çok teşekkür ederim.
Fotoğraflarda da 3 pinli ama neyse. Ayrıca dediğim gibi 5 pinli olsaydı bile 2 tane fazlalık plastik pini keserek 3 pin klavyeye takıp kullanılabiliyor. Fazlalık pinler sadece stabilite için.
ben 2300e topladım switch marka modelıne gore değişir. daha ucuza getırıbilirsin 2000 e falan . gmk67 -akko cream yellow- pbt tus takımı aldım.Alıntıyı görüntüle
Birader başıma bela oldu bu switch. 90'lısından sipariş vermiştim kova yollamış şrfszler. İade talebinde bulundum yetersiz kanıt deyip iademi reddettiler. Ben bunları çok pis skerim yalnız. Nasıl alıcam parayı şimdi? Satıcı güvenilir diye aldık adamlar cevap bile vermiyor tek muhattap Aliexpress