Neler Yeni

Yardım 85 bin TL Gaming Laptop Önerisi

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Emirhan Trm
Yarın alacağım özellikle soğutması iyi ekran kartının ve işlemcinin çok iyi olduğu bir laptop istiyorum genelde cs go ve battlefied tarzında oyun oynuyorum genelde diğer türlü derslerim ve üniversite için kullanacağım yardımınızı bekliyorum.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,501
İsim
Oğuz
Nasıldır Acer veya Asus gibi soğutması ve ekran kartı wat değeri?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sizden cevap bekliyorum.
175 watt değere sahip hocam. En yüksek değer bu zaten 4080 için.
Soğutması da araştırdığıma göre muadillerine göre neredeyse aynı denilebilir kötü bir performansı yok.
Bütçe bakımında baktığımızda zaten en mantıklısı bu. MSI falan istiyorsan 90 bin civarı.

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Emirhan Trm
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Buna zaten bakıyorum.

Soğutması da araştırdığıma göre muadillerine göre neredeyse aynı denilebilir kötü bir performansı yok.
Bütçe bakımında baktığımızda zaten en mantıklısı bu. MSI falan istiyorsan 90 bin civarı.
Hocam 90 bine HP Omen 4090 alırım daha mantıklı.

Birde gece indirimleri var vatanda öyle alacağım bu akşamı kaçırdım ama cuma yani bu akşam tekrar gelirse direk alırım ama işte hangisi iyi.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,501
İsim
Oğuz
Buna zaten bakıyorum.

Birde gece indirimleri var vatanda öyle alacağım bu akşamı kaçırdım ama cuma yani bu akşam tekrar gelirse direk alırım ama işte hangisi iyi.
Eğer alabiliyorsan al. Sepette 87 bin oluyor. Bütçe 80 bin yazıyor diye önerdim.

TİTAN.

80+ Platinum
Buna zaten bakıyorum.

Bunu öneririm
Biraz çıkman gerekiyor ama arada ciddi fark var
Eğer çıkamazsan bu olabilir

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Emirhan Trm
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunu öneririm
Biraz çıkman gerekiyor ama arada ciddi fark var
Eğer çıkamazsan bu olabilir
4090 olanı 92 bine tl alabiliyorum bakacağım Acer ve Asus hakkında düşünüyorsunuz i7 versiyonunda.

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Emirhan Trm
Kanka her türlü 4090 şu omen en iyisi olacaktır asusu göremedim ama Acer o parayı hak etmez güzel cihaz ama 3k daha koyup 4090 almak çok daha mantıklı
Ama hocam soğutması ve performans nasıl ülkemizdeki servis durumuda önemli tamam 4090 muhteşem lakin düşünürüm.

Kanka her türlü 4090 şu omen en iyisi olacaktır asusu göremedim ama Acer o parayı hak etmez güzel cihaz ama 3k daha koyup 4090 almak çok daha mantıklı

Yazayim aklımdakileri Acer predatör helios 18 Asus rog strix g16 ve HP Omen eğer iyiyse ve soğutmada yada oyundaki performansında sıkıntı yaşatmıyorsa direk alıp geçerim.

TİTAN.

80+ Platinum
Ama hocam soğutması ve performans nasıl ülkemizdeki servis durumuda önemli tamam 4090 muhteşem lakin düşünürüm.

Yazayim aklımdakileri Acer predatör helios 18 Asus rog strix g16 ve HP Omen eğer iyiyse ve soğutmada yada oyundaki performansında sıkıntı yaşatmıyorsa direk alıp geçerim.
HP omen gayet güzel bir cihaz al geç

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,620
Üyeler
161,882
Son üye
ızzy6s
Top Bottom