Neler Yeni

850 TL'ye Alınacak Ekipmanlar

Wasp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Miraç Akkaş
Merhabalar, 3 tane ekipman almayı düşünüyorum bunlar mouse pad, mouse, klavye.
Şu an düşündüğüm birkaç tane var düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim eğer daha iyi olduğuunu düşündüğünüz ekipmanlar varsa lütfen yazın teşekkürler.
urun.n11.com

SteelSeries Qck+ Large Gaming Oyun Mouse Pad Fiyatları ve Özellikleri

SteelSeries Qck+ Large Gaming Oyun Mouse Pad en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
urun.n11.com
urun.n11.com

RAZER Deathadder V2 Mini Gaming Mouse Siyah Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL

RAZER Deathadder V2 Mini Gaming Mouse Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
www.trendyol.com
https://www.trendyol.com/redragon/k...adjust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.4.7
Edit: 900TL'ye kadar çıkabilirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Edit : o görsel niye çıktı bilmiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,207
İsim
Murat Orhan
Kizmazsaniz 2. El olur mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,207
İsim
Murat Orhan
Klavye : Logitech G213 Prodigy

Get ile alabiliyorsunuz bunları sorun olunca kolayca iade edebiliyorsunuz

Ben 45 TL'ye razer orca kulaklık aldım 100 TL'ye gamepower ogre rgb red switch klavye aldim çok memnunum

Wasp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Miraç Akkaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam şimdi ben almayacağım babam alacak o da 2. ele karşı. Zaten mouse'un kauçuk alanı düşmüş. Bu yüzden 2. eşyayı çok almıyoruz.

Klavye : Logitech G213 Prodigy

Get ile alabiliyorsunuz bunları sorun olunca kolayca iade edebiliyorsunuz

Ben 45 TL'ye razer orca kulaklık aldım 100 TL'ye gamepower ogre rgb red switch klavye aldim çok memnunum
ogreden memnun musunuz bende 0 var s shift k gibi bir sürü tuş sert basmadıkça çalışmıyor

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
Kizmazsaniz 2. El olur mu?
Kişisel ürünleri 2. El olarak almak mantıklı değil. Ne kadar temizlersen temizle 2. El klavye , mouse , kulaklık alınması taraftarı değilim. Mutlaka indirimleri kovalayıp uygun fiyatlara ekipman alabilirsiniz. Bu gece gaming gecesi indirimini takip edip fırsatları değerlendirebilirsiniz.

• Beğen
Reaksiyonlar: Wasp

Wasp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Miraç Akkaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kişisel ürünleri 2. El olarak almak mantıklı değil. Ne kadar temizlersen temizle 2. El klavye , mouse , kulaklık alınması taraftarı değilim. Mutlaka indirimleri kovalayıp uygun fiyatlara ekipman alabilirsiniz. Bu gece gaming gecesi indirimini takip edip fırsatları değerlendirebilirsiniz.
bencede hocam siz de önerebilir misiniz? ya da benim attığım ürünler iyi mi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,207
İsim
Murat Orhan
Hocam şimdi ben almayacağım babam alacak o da 2. ele karşı. Zaten mouse'un kauçuk alanı düşmüş. Bu yüzden 2. eşyayı çok almıyoruz.

ogreden memnun musunuz bende 0 var s shift k gibi bir sürü tuş sert basmadıkça çalışmıyor
Çok memnunum hiç bir sorun yaşamadım henüz

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,207
İsim
Murat Orhan
Kişiden kişiye göre değişir bence mantıklı. Dezenfekte edildiği sürece hiç bir sorun olmuyor olacağını da sanmıyorum ama kişiden kişiye değişir. İndirim konusunda da ben pek inanmıyorum indirimlere. 200 liralık ürünü 250ye çıkartıp 190a indiriyorlar adına da indirim
Diyorlar

ne kadar oldu alalı ?
2. El olarak aldım aldım kişi 6 ay kullanmış bende 2. Ayı

• Beğen
Reaksiyonlar: Wasp
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,078,045
Üyeler