Neler Yeni

8500 TL Bütçe Telefon

mkucuk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Muhammet Küçük
Kamera, ekran, performans konusunda daha önde 12.
11 ile 12 arasındaki fark çok fazla. ben 128 gb den feragat ederdim. 50 gb icloud zaten 7 lira. oraya yedekliyor otomatik kullanılmayan resimleri videoları falan.
Son olarak 12 mini az sattığı için üretiminin durduğunu öğrendim de bu fiyata böyle performans veren bir ürün neden az satar ki bir bilginiz var mı acaba? Kafamda soru işareti oluştu bu konudan dolayı.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,056
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Son olarak 12 mini az sattığı için üretiminin durduğunu öğrendim de bu fiyata böyle performans veren bir ürün neden az satar ki bir bilginiz var mı acaba? Kafamda soru işareti oluştu bu konudan dolayı.
Ekran boyutundan dolayı pek tercih edilmedi sanırsam.

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ekran boyutundan dolayı pek tercih edilmedi sanırsam.
ekran boyutundan ziyade iphone 12 ile arasındaki fark çok düşük olduğu için çok satmadı. yurtdışında 12 mini 700 dolar,12 800 dolar olunca 100 daha verip 12 almak mantıklıydı.Tr de de arada 1000 tl fiyat farkı vardı apple sitesinde öyle olunca pek tercih edilmedi.600 dolar olsa yok satacak bir telefondu.Ancak o zaman da iphone 11 satışları etkilenecekti.

eraychu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Eray
İlgilendiği Kategoriler
Pokémon
Top Bottom