Yav kardeş siz sorunlu musunuz ? Adam laptop istiyor demekki bir düşüncesi varki laptop istiyor bu adam mal mı da gidip evde hiçbir yere gitmeyip evde laptop kullancak ?Laptop olması şart mı?
Gülüm zorunku mu değil mi soruyorum sen sorunlu musun.Yav kardeş siz sorunlu musunuz ? Adam laptop istiyor demekki bir düşüncesi varki laptop istiyor bu adam mal mı da gidip evde hiçbir yere gitmeyip evde laptop kullancak ?
bak hala aynı şeyi yapıyorsun senin gerçekten doktora gözükmen lazım.Gülüm zorunku mu değil mi soruyorum sen sorunlu musun.
bak hala aynı şeyi yapıyorsun senin gerçekten doktora gözükmen lazım.
Sen kafadan çatlaksın. Bu forumda laptop isteyip de zorunlu mu diye sorduğumuzda hayır diyenler çok oldu.bak hala aynı şeyi yapıyorsun senin gerçekten doktora gözükmen lazım.
Gülüm zorunku mu değil mi soruyorum sen sorunlu musun.
bak hala aynı şeyi yapıyorsun senin gerçekten doktora gözükmen lazım.
kardeş bak işine senle uğraşılmaz gerçekten.Sen kafadan çatlaksın. Bu forumda laptop isteyip de zorunlu mu diye sorduğumuzda hayır diyenler çok oldu.
kafayı mı yediniz ? Adam laptop istiyor işte bir düşüncesi var demekki bir şey diyecektim neyse .adam şartmı diye sormuş hıı m-- masaüstü al dememiş
bi gidin artık yakardeş bak işine senle uğraşılmaz gerçekten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kafayı mı yediniz ? Adam laptop istiyor işte bir düşüncesi var demekki bir şey diyecektim neyse .