Öneri 850W kararsız kaldım

hocam bu durumda msi mag daha iyi gibi max çıkabileceğiniz bütçeyi söylerseniz ben size daha iyilerini önerebilirim.

850w 4k için çok iyimiş bunu alabilirim

Hocam sistemin en önemli parçasını alıyorsun. Bu parça herhangi bi akımı yanlış verse, yüksek düşük ya da performans kaybı yaşasa kısacası ufacık bi hata yapsa direkt sistemin yanma ile karşı karşıya kalır. O yüzden hassasiyet isteyen bi parça. Bence başka yerden kısıp kaliteli PSU almalısın.

Hocam sistemin en önemli parçasını alıyorsun. Bu parça herhangi bi akımı yanlış verse, yüksek düşük ya da performans kaybı yaşasa kısacası ufacık bi hata yapsa direkt sistemin yanma ile karşı karşıya kalır. O yüzden hassasiyet isteyen bi parça. Bence başka yerden kısıp kaliteli PSU almalısın.
hocam kısıcak yer kalmadı heryerden kısıp ekran kartını güzel tutmaya çalıştım biraz daha kısamam

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ssd bende var

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ssd bende var
hocam nvidia yerine amd tercih etmenizi söylerdim ama 4070 ti süperin de tadı bi başka şimdi :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,564
Üyeler
186,210
Son üye
niroieth
Geri