Hocam Element revo bakınMerhaba Ryzen 7 7800x3D 9070XT sistem topluyorum inşallah. Güzel bir fiyat performans PSU önerebilir misiniz? Fiyat uygunsa kasa ile birlikte alabilirim
Hocam yani maximum kasa ile birlikte 7 verebilirim kasa 1.5 2 olsa 5 bin verebilirim kaliteli bir psu iseBütçe artar mı hiç? Kuvvetli sisteme kuvvetli psu yakışır
Güzel bir psu mu hocam önerir misiniz yani sağlam bir şey olsunHocam Element revo bakın
Hocam dediğim zaten psu High-Power Element RevoHocam yani maximum kasa ile birlikte 7 verebilirim kasa 1.5 2 olsa 5 bin verebilirim kaliteli bir psu ise
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Güzel bir psu mu hocam önerir misiniz yani sağlam bir şey olsun
Hocam yani maximum kasa ile birlikte 7 verebilirim kasa 1.5 2 olsa 5 bin verebilirim kaliteli bir psu ise
Bu kasaya thermalright peerless assassin 120se kule tipi soğutucu uyumlu olur mu hcoam
Sıkıntı çıkmaz değil mi bilindik markaHocam dediğim zaten psu High-Power Element Revo
Kasa olarak da hava akışı güzel bir kasa bakılabilir![]()
High Power Element Revo ATX 3.1 850W 80+ Bronze PCIe 5.1 ATX Güç Kaynağı (HP1-N2850BR-H12S) | Teknobiyotik
Teknik Özellikler Renk : Siyah Soğutma Sistemi : 12cm Smart Sessiz Fan Aktif PFC : Var Verimlilik Sertifikası : 80 Plus Bronze Max Verimlilik : %88+ Koruma : UVP/OVP/ OPP/SCP/OCP/OTP 12V Kombine Güç Çıkışı : 850W Ürün Kodu : HP1-N2850BR-H12S High Power Hakkında Dünyanın...www.teknobiyotik.com
Hocam evet sıkıntı çıkmaz ayrıca arkadaşın attığı psu hakkında bilgi yok onun yerine benim attığım daha iyi olacaktırBu kasaya thermalright peerless assassin 120se kule tipi soğutucu uyumlu olur mu hcoam
Sıkıntı çıkmaz değil mi bilindik marka
Hocam yani maximum kasa ile birlikte 7 verebilirim kasa 1.5 2 olsa 5 bin verebilirim kaliteli bir psu ise
Attığım PSU yeni olduğu için bilgi yok B ya da C tier levelında bir PSU yüksek ihtimal benim attığım yani onu da satın alım yapabilir.Hocam evet sıkıntı çıkmaz ayrıca arkadaşın attığı psu hakkında bilgi yok onun yerine benim attığım daha iyi olacaktır
Attığım kasa yanlış hatırlamıyorsam oldukça büyük.Bu kasaya thermalright peerless assassin 120se kule tipi soğutucu uyumlu olur mu hcoam
Sıkıntı çıkmaz değil mi bilindik marka
Hocam ama bildiğin kumar oynamış olacak Element Revo gibi gayet güzel bir model varken bence şuanlık cratos lite alınmamalıAttığım PSU yeni olduğu için bilgi yok B ya da C tier levelında bir PSU yüksek ihtimal benim attığım yani onu da satın alım yapabilir.
Attığım kasa yanlış hatırlamıyorsam oldukça büyük.
https://www.n11.com/urun/high-power...guc-kaynagi-800-w-1944361?magaza=teknobiyotik hocam onun yerine bunu alsam daha iyi değil mi 80+ gold bu sizin attığınız 80+ bronzeHocam ama bildiğin kumar oynamış olacak Element Revo gibi gayet güzel bir model varken bence şuanlık cratos lite alınmamalı
Attığım PSU yeni olduğu için bilgi yok B ya da C tier levelında bir PSU yüksek ihtimal benim attığım yani onu da satın alım yapabilir.
Attığım kasa yanlış hatırlamıyorsam oldukça büyük.
Hocam dediğim zaten psu High-Power Element Revo
Kasa olarak da hava akışı güzel bir kasa bakılabilir![]()
High Power Element Revo ATX 3.1 850W 80+ Bronze PCIe 5.1 ATX Güç Kaynağı (HP1-N2850BR-H12S) | Teknobiyotik
Teknik Özellikler Renk : Siyah Soğutma Sistemi : 12cm Smart Sessiz Fan Aktif PFC : Var Verimlilik Sertifikası : 80 Plus Bronze Max Verimlilik : %88+ Koruma : UVP/OVP/ OPP/SCP/OCP/OTP 12V Kombine Güç Çıkışı : 850W Ürün Kodu : HP1-N2850BR-H12S High Power Hakkında Dünyanın...www.teknobiyotik.com