❌İndirim Bitti! 879 TL Mercusys MR80X, AX3000 Mbps Dual-Band Wi-Fi 6 Router

thepublicman

80+ Gold
Reaksiyon skoru
5,815

Bu fiyatlara 3000Mbps router göremedim ek olarak bu ürünlerden anlayana bir sorum var. Buna modemden gelen kabloyu taktım artık router ağı taşıyor buna modemde yer kalmadığı için 1-2 tane ethernet kablosu taksam başka bir cihaza kablo çeksem o cihazın ethernet portune internet gelir mi? Neden bu soru soruyorum çünkü süperonline ethernet portu sanki çokmuş gibi ethernet portu az modem yollamış (sirkonline). Riske girme ethernet çoğaltıcı al diyenler olabilir wifi ağını da güçlendirmek istiyorum

Aldım bunu kablosuzu yaymak için kullanabilir miyim

Nasıldır acaba? Superonline fiber kendi modemi iyi değil. Değiştirmem lazım

Nasıldır acaba? Superonline fiber kendi modemi iyi değil. Değiştirmem lazım
tv box varsa almayın bağlayamazsınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama bu dağıtıcı sanırım modem görebi görmez

Modem olarak mı kullanıyorsunuz hocam
access point olarak kullanıyorum tvbox bağlanmadığı için

Ama bu dağıtıcı sanırım modem görebi görmez

Modem olarak mı kullanıyorsunuz hocam
Doğru modem yapmayacağım direk benim sorum başka modemde ki etherneti buna takacağım router aktif sonra routerda ki ethernet portuna farklı bir ethernet takıp cihaza çekmem lazım

Bu fiyatlara 3000Mbps router göremedim ek olarak bu ürünlerden anlayana bir sorum var. Buna modemden gelen kabloyu taktım artık router ağı taşıyor buna modemde yer kalmadığı için 1-2 tane ethernet kablosu taksam başka bir cihaza kablo çeksem o cihazın ethernet portune internet gelir mi? Neden bu soru soruyorum çünkü süperonline ethernet portu sanki çokmuş gibi ethernet portu az modem yollamış (sirkonline). Riske girme ethernet çoğaltıcı al diyenler olabilir wifi ağını da güçlendirmek istiyorum
160mhz var fiyatına göre iyi cihaz, router modu kurulu ise ve dynamic ip router yönetiyor ip adresini taktığın kablo router üstünden devam eder

Dsl giriş yeri yok galiba tam hakim değilim bunlara. 50mb internet var bunu alsam biraz daha güçlü dağıtır mı evin içine ? Modem mi oluyor bu ?

Modem midir? KabloTV verdiği modemin yerine tercih edilir mi ? Pakette hem tvv hem internet var

Geri