❌İndirim Bitti! 879 TL Mercusys MR80X, AX3000 Mbps Dual-Band Wi-Fi 6 Router

İyimiş ya lazımdı valla üzüldüm

Modem değil bu dsl hattı olanlar sadece menzil genişletici olarak kullanabilir
Onun dışı fiberde olanlar iss modemi yerine kullanabilir ya da mesh sistem için kullanabilir

bu router baya iyi diye biliyorum open wrt de kurulabiliyor yapışın bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Buna modemden gelen kabloyu taktım artık router ağı taşıyor buna modemde yer kalmadığı için 1-2 tane ethernet kablosu taksam başka bir cihaza kablo çeksem o cihazın ethernet portune internet gelir mi? Neden bu soru soruyorum çünkü süperonline ethernet portu sanki çokmuş gibi ethernet portu az modem yollamış (sirkonline). Riske girme ethernet çoğaltıcı al diyenler olabilir wifi ağını da güçlendirmek istiyorum
gelir hocam hatta modemle router arasında kabloya da ihtiyacınız yok eğer çok duvar yoksa arada.

arkadaşlar fırsat bitmiş ama bir sorum olacak. Tp Link cihazları easymesh ile mesh oluyorlar. Mercusys cihazlarında bu durum var mı ? Örneğin bundan 2 tane alınsa mesh olur mu ?

Edit : Oluyormuş, mercusys'nin web sitesinde Easymesh ile uyumlu olduğu yazıyor. Hatta uyumlu cihaz listesi de eklenmiş. Dileyen kontrol edebilir.

Son düzenleme:
arkadaşlar fırsat bitmiş ama bir sorum olacak. Tp Link cihazları easymesh ile mesh oluyorlar. Mercusys cihazlarında bu durum var mı ? Örneğin bundan 2 tane alınsa mesh olur mu ?
Oluyor diye biliyorum hatta bu da tplinkin bi markası o yüzden uyumlu da olabilir

bu router baya iyi diye biliyorum open wrt de kurulabiliyor yapışın bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gelir hocam hatta modemle router arasında kabloya da ihtiyacınız yok eğer çok duvar yoksa arada.
openwrt sadece v3 olan versiyona kurulabiliyor o da birkaç ay önce çıkmış zaten. bu konudaki incehesap'ın ucuza sattığı muhtemelen eski stoktur openwrt kurulmaz.

alabilseydim hangi versiyon olduğuna bakacaktım ama zaten gördüğümde 1 stok vardı ben bunları araştırırken de biriniz hemen çekivermiş :D

Son düzenleme:
Bayağı iyi fiyatmış ben aylar önce MR60X’i 900’e falan almıştım. Bu arada eğer firmware aynıysa ethernet backhaul mesh yapmak için modemden gelen kabloyu cihazın WAN değil de LAN portlarından birine takıp çalıştırıp bi 3-4 dakika bekleyin kendisini ona göre kuruyor. Bu basit bilgiyi günlerce mailleşip ne istediğimi paintte yaptığım çizimle anlatmama rağmen Mercusys desteği bile sağlamadı bana, öyle bi özellik yok denildi 😂. Kalan portları (WAN dahil) kablolu cihazlar için kullanabilirsiniz. Benim mesh ara ara gidiyor kapatıp açmak gerekiyor DHCP ile falan alakalı olabilir.

Lazım olan ne varsa indirimleri kaçırmakta çok iyiyim gerçekten.

benim siparişim iade edildi başka iade edilen var mı?

Geri