omer1902
80+
- Reaksiyon skoru
- 98
Bir arkadaş yazmıştı bana, inceledik cihazını intelli victustu. Thermal PL1 PL2 EDC Limit vardı. Bir throttlestop indirip limits kısmını atarmısınız intel victusunuz varsa
Bir arkadaş yazmıştı bana, inceledik cihazını intelli victustu. Thermal PL1 PL2 EDC Limit vardı. Bir throttlestop indirip limits kısmını atarmısınız intel victusunuz varsa
230w hocam arkadaşta var ve internetteki kaynaklarda öyle gosteriyor.230W'tan fazla adaptör veriyor olabilirler bu arada. Ama yaptığın hesap yanlış değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Limit olsaydı bu sıcaklığı göremezdin.![]()
Evet gpu PL2 yiyiyor. İnteller bir nebze daha iyi W yönünden.İntel işlemciye sahip laptoplar tek başına cpu çalıştırırken limit yemez kolay kolay özellikle yüksek performans modundaysa. Dedikleriniz Gpu dahilse oluyor genedle adaptör vb. nedenlerden. 90W çekmiş zaten.
İntel undervolt'u kaldırmasa çok daha iyi olacaktı.Evet gpu PL2 yiyiyor. İnteller bir nebze daha iyi W yönünden.
Nitro serisinde o zaman daha fazla. LOQ zaten limit yemiyor demiyoruz ama renderda (sıcaklık hariç) yemez.230w hocam arkadaşta var ve internetteki kaynaklarda öyle gosteriyor.
bu sınırlamaları kaldırmanın bir yolu yok değil miEvet gpu PL2 yiyiyor. İnteller bir nebze daha iyi W yönünden.
Victusta power durumu EC olduğundan kilitli maalesefbu sınırlamaları kaldırmanın bir yolu yok değil mi
Nitro da 330 w hocam. Zaten belli ediyor kendini. 20 w daha fazla w ama ekran kartıİntel undervolt'u kaldırmasa çok daha iyi olacaktı.
Nitro serisinde o zaman daha fazla. LOQ zaten limit yemiyor demiyoruz ama renderda (sıcaklık hariç) yemez.
Nitro giriş seviyesinin kralı ya, Victus'da bence fena değil ama tecihlerde konu sahibinin dediği gibi bir tık arkada olması gerekebilir zorunluluk yoksa almak için. Hani ekran kartları arasında çok fark yoksa Nitro benim tercihim olur öncelikle sonra LOQ sonra Victus.Nitro da 330 w hocam. Zaten belli ediyor kendini. 20 w daha fazla w ama ekran kartı
Bütçe çok düşük ve olanaklar düşükse ancak belki bakılabilir,onun haricinde acer nitro lenovo loq öneriyorum her zamanNitro giriş seciyesinin kralı yaa Victus'da bence fena değil ama tecihlerde konu sahibinin dediği gibi bir tık arkada olması gerekebilir zorunluluk yoksa almak için. Hani ekran kartları arasında çok fark yoksa Nitro benim tercihim olur öncelikle sonra LOQ sonra Victus.
Bende öyle yapıyorum. Victus artık Monster veya TUF ile kapışır.Bütçe çok düşük ve olanaklar düşükse ancak belki bakılabilir,onun haricinde acer nitro lenovo loq öneriyorum her zaman
Kesinlikle hocam watt limitleri aynı olsa bile loq alınir gerek kontrol paneli gerek ekran.Nitro giriş seviyesinin kralı ya, Victus'da bence fena değil ama tecihlerde konu sahibinin dediği gibi bir tık arkada olması gerekebilir zorunluluk yoksa almak için. Hani ekran kartları arasında çok fark yoksa Nitro benim tercihim olur öncelikle sonra LOQ sonra Victus.
Okadarda sanmıyorum hocamBende öyle yapıyorum. Victus artık Monster ile kapışır.![]()
Ama başka model kalmadı hocam napayım.Kesinlikle hocam watt limitleri aynı olsa bile loq alınir gerek kontrol paneli gerek ekran.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Okadarda sanmıyorum hocam
Fiyatının durumuna göre hala loq ile kıyaslanabilir bence.Ama başka model kalmadı hocam napayım.
Victus 16'yı Victus 15 ile kapıştırırız.![]()