Neler Yeni

İnceleme -----------

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Senerr

80+ Bronze
Fiyatının durumuna göre hala loq ile kıyaslanabilir bence.
Yani, ben karşılaştırmazdım. Tercih meselesi.
Cpu en fazla 60W kusur çekecekse 200W adaptör koysa yine yetecek.

• Beğen
Reaksiyonlar: NZXT

NZXT

80+ Bronze
Karşılaştırılamaz,.gerek limitleme gerek soğutma gerek anakart kalitesinde loq çok çokdaha önde. Victus asla ve asla yüksek bütçede alınmaması gerek

Senerr

80+ Bronze
Karşılaştırılamaz,.gerek limitleme gerek soğutma gerek anakart kalitesinde loq çok çokdaha önde. Victus asla ve asla yüksek bütçede alınmaması gerek
Siz kötü anakart görmemişsiniz. Ama evet LOQ soğutma anlamında daha iyi bence de. Bir de driverleri iyiydi.

• Beğen

PoeNk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Toprak
Ben Kasım'da almıştım. 1tb SSD 32 GB ram ryzen 7 7840 hs 4060 modelini 33 k ya almıştım o bütçede rakibi yoktu 5 k-6k daha fazla vermeyede değmezdi çünkü sadece oyun oynayan birisiyim.

Senerr

80+ Bronze
Ben Kasım'da almıştım. 1tb SSD 32 GB ram ryzen 7 7840 hs 4060 modelini 33 k ya almıştım o bütçede rakibi yoktu 5 k-6k daha fazla vermeyede değmezdi çünkü sadece oyun oynayan birisiyim.
He, HP beni kalbimden aldı diyorsun. :kappa:
Rakibi var o da Monster (fiyat rakibi). :kekw:

PoeNk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Toprak
Renderda kullansa idim zaten almazdım

Senerr

80+ Bronze
Konusu açılmışken Victus 16'nın biosuna AIDA64 ile baktınız mı ? Yani modelini biliyor musunuz ? Ve bios ekranı nasıl ? Merakımdan soruyorum.

NZXT

80+ Bronze
Konusu açılmışken Victus 16'nın biosuna AIDA64 ile baktınız mı ? Yani modelini biliyor musunuz ? Ve bios ekranı nasıl ? Merakımdan soruyorum.
Hocam ben victus kullanmıyorum, bu verileri ve fotoğrafları internetten topladım. Ama bulursam BIOS görüntüsünü atarım size

Senerr

80+ Bronze
Hocam ben victus kullanmıyorum, bu verileri ve fotoğrafları internetten topladım. Ama bulursam BIOS görüntüsünü atarım size
Söylemiştiniz sanırım ama kaçırdım ne kullanıyordunuz ? Evet, atarsanız güzel olur bulduğunuzda.

• Beğen

NZXT

80+ Bronze
Söylemiştiniz sanırım ama kaçırdım ne kullanıyordunuz ? Evet, atarsanız güzel olur bulduğunuzda.
Bende 2 laptop var. Birini işim için birini oyunum için kullanıyorum. İş için, MX330 İ5 1135G7 8 GB RAM 512 GB SSD ASUS bir cihazı kullanıyorum. Oyun içinse Acer nitro 5'in 3070 Ti modelini kullanıyorum. Genelde işlerim olduğundan mxli cihazı saha sık kullanıyorum. Bir yere taşımam gerekiyor sürekli çünkü.

Senerr

80+ Bronze
Bende 2 laptop var. Birini işim için birini oyunum için kullanıyorum. İş için, MX330 İ5 1135G7 8 GB RAM 512 GB SSD ASUS bir cihazı kullanıyorum. Oyun içinse Acer nitro 5'in 3070 Ti modelini kullanıyorum. Genelde işlerim olduğundan mxli cihazı saha sık kullanıyorum. Bir yere taşımam gerekiyor sürekli çünkü.
Bende macbook almak istiyordum aslında benim G870'in yanına. Oyun için 4060 ama iş için macbook.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nitro'nun işlemcisi nedir ?

• Beğen

NZXT

80+ Bronze
Bende macbook almak istiyordum aslında benim G870'in yanına. Oyun için 4060 ama iş için macbook.
İş için gayet makul macbooklar. Grafiksel çalışmalarda işlemci gücünden ötürü çok başarılı cihazlardır. Bende iş için macbook alıcaktım da işlerim o kadar ağır olmadığı için bir mx cihaz işimi görür diye aldım.

Nitro'nun işlemcisi nedir ?
AMD Ryzen 7 6800H. Sistem limitlemelerine HWinfo ile bakıyorum. Bir EDC yiyiyorum %43 oranda. Performans kısıtlayıcılarım Yok gösteriyor. Birde biraz PPT limit yiyiyorum. Onun dışında PL1 PL2 yemediğimi gösteriyor HWinfo.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,181
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Bende de mesela puana en fazla 100 veya 200 puan fark etti ama kısa bir süre 100W üstünü gördüm ya render hızı inanılmaz artmıştı. Wat çok önemli renderda. Zaten şu mantık bir gerçek, tamam Gpu görüntü işliyor falan ama Witcher 3 gibi açık dünya oyunlarında ghz aynı olsa bile wat düşükse böyle ani yüklemelerde o limitler sırıtabiliyor onu da %1 low'dan anlıyoruz veya ufak bir stutter girer.

Kamerayı aniden çevir 90 derece baykuş gibi limit varsa hissedersin. :kekw:
Sizin şikayetleriniz vardı sanırım zaten yırtılma gibi. Bunu herkes fark edemez maalesef ama masaüstünde daha az yaşanıyor bu durum laptoplarda biraz fazla. Bana kalırsa ben alıştım ama limit fark yaratır.
"Kamerayı aniden çevir baykuş gibi 90 derece" okudum patladım orda harika olmuş ve onu yaparsan frametime 2020 doların yükselişi oluyor.

Hocam ben kullanıyorum bios çok sınırlı ekran görüntülerini atarım Secure Bootu bile açamıyorsunuz Manuel şekilde default ayarlara sıfırla diyorsunuz kendisi açıyor.

Biosu saati ayarlamak için koymuşlar.

Son düzenleme:
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,879
Üyeler
161,926