OKSEIDON
80+
- Reaksiyon skoru
- 26
Arkadaşlar merhaba kendime MSI GC30 V2 almayı planlıyordum fakat daha ucuza ve hall efect desteği olan 8Bitdo gamepad i gördüm hemde şarj standlı. Sizce alınır mı ?
Vergisiyle 2134₺ ye geliyor. Siz bilirsiniz.Aliexpress üzerinde de buldum aslında
![]()
8BitDo Ultimate 2 Kablosuz Oyun Kumandası, Şarj Ünitesi, PC için TMR Joystick 2.4G Gamepad, Windows 10, 11, Android
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
ne düşünüyorsunuz çünkü hall efect dersteği var ama ps5 ve xbox 9. nesilde yok varsa elite v2 de vardır ama o da çok pahalı burdan alınır mı ?
Hocam bende satın almak istiyorum bluetooth ve 2.4ghz olan modelini link atma şansınız var mı.çok güzel bir ürün incelemesini yapmıştım ama c olan versiyonunun ve aktif olarak kullanmaktayım kesinlikle tavsiye ederim xbox koluna göre çok fazla artısı var bir şans verilmeli bence
Hocam bende satın almak istiyorum bluetooth ve 2.4ghz olan modelini link atma şansınız var mı.
bangood sitesinden de ucuza sipariş verenler olmuş siteyi kullanmadığım için amazon linkleri paylaştımHocam bende satın almak istiyorum bluetooth ve 2.4ghz olan modelini link atma şansınız var mı.
teşşekür ederim hocam.Ultimate olan :
https://www.amazon.com.tr/dp/B0B9BD...333&creativeASIN=B0B9BDMWWN&linkCode=asn&th=1
Ultimate C olan:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bangood sitesinden de ucuza sipariş verenler olmuş siteyi kullanmadığım için amazon linkleri paylaştım
Reis ultimate olan versiyon aliexpresste 2k tl ye satılırken, c olan versiyonu banggoodda 1.2k tl ye denk geliyor ilk alışveriş indirimiyle beraber,teşşekür ederim hocam.
dostum ultimate mi , c mi almalıyım?U
Reis ultimate olan versiyon aliexpresste 2k TL ye satılırken, c olan versiyonu banggoodda 1.2k TL ye denk geliyor ilk alışveriş indirimiyle beraber,
Amazondakiler biraz fazla pahalı kacıyor olabilir yani
Ikisinide denemedim aslında ama baya araştırıyorum şu aralar, yakın zamanda bi gamepad almak istediğim içindostum ultimate mi , c mi almalıyım?