Bildiğim kadarıyla rx 6600 ler falan var bu piyasaya onlar daha iyi performans verecektir bak istersenBursa içi 2.el bakıyorum 2060 falan buldum 5500 TL ye ama emin olamadım. Fikirlere ihtiyacım var
benim 2060 ı alsaydın şimdiye 2 3 aydır oynuyo olurdunBursa içi 2.el bakıyorum 2060 falan buldum 5500 TL ye ama emin olamadım. Fikirlere ihtiyacım var
Bunu buldumBildiğim kadarıyla rx 6600 ler falan var bu piyasaya onlar daha iyi performans verecektir bak istersen
O zaman bütçem yoktubenim 2060 ı alsaydın şimdiye 2 3 aydır oynuyo olurdun
hayırlısı olsunO zaman bütçem yoktu![]()
Gpu world facebook grubuna gir, 6700/6700xt bile bulabilirsin 6.5k bütçelerde. Refli satıcılara yönel çok sıcak ticaret dönüyorBursa içi 2.el bakıyorum 2060 falan buldum 5500 TL ye ama emin olamadım. Fikirlere ihtiyacım var
Baktım ama bursa içi bulamadımGpu world facebook grubuna gir, 6700/6700xt bile bulabilirsin 6.5k bütçelerde. Refli satıcılara yönel çok sıcak ticaret dönüyor
Referanslı satıcılar var hocam güvenilir. İlla bulursun sahibindende saplıyorlar.Baktım ama bursa içi bulamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu ilana gözüm çarptı
Benim attığım nasılReferanslı satıcılar var hocam güvenilir. İlla bulursun sahibindende saplıyorlar.
Bence 6700+ yönel. Bütçen güzel çünkü, sonradan pişman olma.Benim attığım nasıl
Öyle çok bir beklentim yok oynadığım oyunlarda ağır değil6600xt altına bakma. Biraz daha bütçe ayırıp ya da iyi bi pazarlık yapıp 6700 10gb alırsan daha iyi olur
Furmark test ve çok rahatsiz edici şekilde coil whine sesi olmamasina dikkat et