Neler Yeni

8GB Neo Forza CL15 3200MHZ RAM'in sahte olduğunu öğrendim!

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,758
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
vatandan indirimdemi aldınız hocam bende ordan aldımda :D
Hazır sistemle geldi bana
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar 2-3 yıl önce N11'den (Sanırım) Neo Forza diye aldığım RAM'in sahte olduğunu öğrendim. O zamanlar biraz teknoloji cahiliydim (Hala öyleyim) CPU-Z indirip değerlere baktığımda gözüme çarpan tek kısım cl değerinin cl17 olmasıydı, CPU-Z de hata vardır diye düşündüm ve boşverdim aradan 3 yıl geçti ve işte şu anki zamandayız, evet... RAM sahteymiş. Oyunlarda sürekli FPS drop yiyordum sorunun kaynağının da Hard Disk olduğunu düşünmüştüm. Hard Disk'i değiştirdim ve hatta yeni bilgisayar topladım ama sorun RAMdeymiş. Geçen ay kuzenlerim geldi RAM'in MHZ'ini yükseltmeye çalıştık ama hata verdi. Son zamanlarda Youtube'da donanım parçalarının sahte olduğu videolar yaygınlaşınca işkillendim ve sonuç...(Not: Neo Forza'nın 8GB CL15 3200MHZ modeli yok :D şaka gibi, ayrıca 370 Küsür Lira (Muhtemelen fiyatı salladım anlayın işte) vermiştim o zamana göre değerli bir paraydı ve de 10 lira daha ucuza corsair vardı cl'si daha düşük diye bunu seçmiştim...)
Bazen konu açardık ya 2si de aynı ram arkadaş niye çalışmıyor diye. Aslında bi tanesi sahte problemli rammiş :D saçmasapan işler

Top Bottom