Neler Yeni

8GB RAM oyunlara yeter mi?

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Anakartın maksimum miktarına 8GB ile ulaşıyorum daha fazla artmıyor. Çoğu zaman 8GB yetmez diyoruz ve bunda büyük bir haklılık payı da var. Peki 8GB ile yetinmek gerekse sizce en güncel oyunları hariç tutarak güncel oyunlara yeter mi?

LefkaSM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Ali
Anakartın maksimum miktarına 8GB ile ulaşıyorum daha fazla artmıyor. Çoğu zaman 8GB yetmez diyoruz ve bunda büyük bir haklılık payı da var. Peki 8GB ile yetinmek gerekse sizce en güncel oyunları hariç tutarak güncel oyunlara yeter mi?
Idare eder 2021 yılına kadar olanlar belki zorlanır ama düşüncem eh işte

Talat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
290
İsim
Talat
Bazı oyunlara yeter yetsede tam verim alamassın oynadıgın oyunlarda özellikle FPS oyunalrında

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,314
İsim
Semih Boran
O sistemin zaten 16 gb bellek gerektiren işlere gücü yetmiyor en fazla 8 gb destekliyor ise sistem.

cagari

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
cagari
kanka 8 gb kullanıyorum bıktım usandım artık rdr2 rust pubg falan oynayamıyorum yarın bi bilgisayarcıya gidip adam akıllı 16 gb ram alıcam ki rust rdr pubg bunlar eski oyunlar artık oyun için çağ dışı kalmaya başladı 8 gb bence yükselt

Top Bottom