Arkadslar herkeze slm,r5 pro 3400g apu islemcim var 8 gb ramde oyunlari oynuyrdum,bir 8 gb ram daha alinca oynadigm oyunlarda ani fps dususu yasiyrm,fps artmasni beklerden drop yiyrm lutfen yardim .. ((
Sistem bilgilerinizi yazın. Ondan sonra CPU-Z programı indirip Memory kısmı+ SPD kısmındaki tüm slotların ekran görüntüsünü atın.
Biosdan kontrol ettim ikiside 3200 mhz de calisiyor....Rami doğru taktığınızdan emin misiniz? Bir kontrol edin.
Birazdan indirip atiyim aman kardesim bi ilgileninde snu cozeyim kafayi yicem oyun oynanmiyor...Sistem bilgilerinizi yazın. Ondan sonra CPU-Z programı indirip Memory kısmı+ SPD kısmındaki tüm slotların ekran görüntüsünü atın.
Mhz degerleri cl degerleri marka hepsi ayni kardesim....Ramler aynımı fark var mı?
4 ram slotu var ise takman gereken kombinasyonlar anakart kitapçığından yada internetten bakabilirsinBiosdan kontrol ettim ikiside 3200 mhz de calisiyor....
Mesaj otomatik birleştirildi:
Birazdan indirip atiyim aman kardesim bi ilgileninde snu cozeyim kafayi yicem oyun oynanmiyor...
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mhz degerleri cl degerleri marka hepsi ayni kardesim....
Anakartim b450m s2h v2 2 ram slotu var zaten yanlis yapma gbi bir olasiligim yok herhalde,mhz 3200 de calisiyor acaba onlari 3000 mhz dusursen duzelir mi ki...?4 ram slotu var ise takman gereken kombinasyonlar anakart kitapçığından yada internetten bakabilirsin
bu bilginin doğruluğundan emin değilim bi yerde duymuştum farklı takmak gerekebiliyormuş
denemekten zarar gelmezAnakartim b450m s2h v2 2 ram slotu var zaten yanlis yapma gbi bir olasiligim yok herhalde,mhz 3200 de calisiyor acaba onlari 3000 mhz dusursen duzelir mi ki...?
Sistem bilgilerinizi yazın. Ondan sonra CPU-Z programı indirip Memory kısmı+ SPD kısmındaki tüm slotların ekran görüntüsünü atın.
1 ve 3 kanallarına takıp biostan kontrol edin sonra deneyin.Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
kardeşim istediklerinn bunlar bakarsan sevinirim....
Zaten 2 kanal var kardesim baska ihtimal yok yani ...1 ve 3 kanallarına takıp biostan kontrol edin sonra deneyin.