8K BÜTÇE İLE SİYAH AKVARYUM KASA

efeklnc

80+
Reaksiyon skoru
149
Arkadaşlar dün kasayı siyah yapmaya karar vermiştik şuan fansız 8 9 fanlarla birlikte 13 14 k ya akvaryum kasa bulmamız lazım, fanları 4 tane lian li alıcam 3 tane de sıvı soğutmanın fanı olacak onlar ayrı, Siyah ve akvaryum olması ayrıca sade görünmesi yeterlidir

Lian li o11 dynamic mini v2.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tipi böyle.

Ekler

• 14486.webp
    14486.webp
    1 MB · Hit: 22
  • 14780.webp
    14780.webp
    1.6 MB · Hit: 22
hocam kasa biraz daha yüksek olsun istiyorum yerim var biraz hem estetik açıdan vs, 10 k ya vs çıkarım kasa için

Lian li o11 dynamic mini v2.

Tipi böyle.
bunun bir büyük modeli varmı hocam vardı sanki

Lian Li O11D Evo kullanıyorum tavsiye ederim.

aradığım kasa bu herhalde mini v2 nin büyüğüydü bu değilmi
Evet hocam size bir video atayım. Ben 420 mm soğutucu kullanıyorum. Çoğu kasaya sığmıyor. Ama fiyatı biraz artmış. 10K civarına gelmiş. 3-4 K bandında fanlar çözülür diye düşünüyorum. Benim sistemde sıvı soğutma harici 3 reverse(ters) 1 adet egzoz fanı var. Sessiz ve serin çalışıyor genel olarak. 4 adet fan yetiyor ama alta da 3 adet daha eklenebilir. 7 taneye de çıkarma şansınız var.

Bu videodan yararlanarak kurmuştum ben sistemi. Sadece braketler bende ters oturmuştu. Bu adamla da mailleşmiştim. Sağolsun epey ilgilendi.

Anakart ve gpu ne?

gpu galax hof 5080 veya gainward alıcam

Evet hocam size bir video atayım. Ben 420 mm soğutucu kullanıyorum. Çoğu kasaya sığmıyor. Ama fiyatı biraz artmış. 10K civarına gelmiş. 3-4 K bandında fanlar çözülür diye düşünüyorum. Benim sistemde sıvı soğutma harici 3 reverse(ters) 1 adet egzoz fanı var. Sessiz ve serin çalışıyor genel olarak. 4 adet fan yetiyor ama alta da 3 adet daha eklenebilir. 7 taneye de çıkarma şansınız var.

Bu videodan yararlanarak kurmuştum ben sistemi. Sadece braketler bende ters oturmuştu. Bu adamla da mailleşmiştim. Sağolsun epey ilgilendi.
anladım hocam teşekkürler

Geri