- Konu Sahibi Konu Sahibi
İncehesapta Superior Gold sistemi özelleştirip RTX 2070S R5 3600X yapabilirsin
Kasa secenekleri cok kisitli
İncehesapta Superior Gold sistemi özelleştirip RTX 2070S R5 3600X yapabilirsin
ben olsam 250 m2 alırım sıstemı ve programları ona kurarım bır tanede 480 sata gırıslı alıp onada oyunları kurarım daha ıyı olur bence
Hemen hemen aynı parçalar 7000TL ye geliyor. İstersen Superior Gold'u 7000TL ye al kasasını sat istediğin kasayı al.O şekilde bile 600-700TL daha ucuza geliyor.Kasa secenekleri cok kisitli
dedıgım gıbı tek depolama olmasın yanı 2 tane olursa ıyı olurBelki 2 m2 bile alabilirim fiyati uygun haricide alabilirm
İki adet depolama biriminin hangi yönlerden artısı var ?dedıgım gıbı tek depolama olmasın yanı 2 tane olursa ıyı olur
hepsını aynı depolamaya koymaktansa 2 taneye bolmek daha mantıklı oyunları sıstemlerı programları aynı seye yuklendıgınde pc acıkken sıstem calısıyor oyun acıyorsun oda yoruyor ısınmaya sebep oluyor bende 3 tane var bırınde sadece sıstem kurulu bırınde sadece oyunlar dıgerınde ıse sadece programlar kurulu daha hıc bırı 35 derece olmamıstır sıcaklıgıİki adet depolama biriminin hangi yönlerden artısı var ?
Samsung 500GB 970 EVO NVMe M.2 SSD (Okuma Hızı 3400MB / Yazma Hızı 2300MB) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Samsung 500GB 970 EVO NVMe M.2 SSD (Okuma Hızı 3400MB / Yazma Hızı 2300MB) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
MSI B450 TOMAHAWK MAX AM4 AMD Ryzen™ DDR4 4133MHz (O.C.) USB3.1 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI B450 TOMAHAWK MAX AM4 AMD Ryzen™ DDR4 4133MHz (O.C.) USB3.1 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
MSI GEFORCE RTX 2070 TRI FROZR 8GB GDDR6 256bit NVIDIA Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI GEFORCE RTX 2070 TRI FROZR 8GB GDDR6 256bit NVIDIA Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
CORSAIR 16GB (2x8GB) Vengeance Siyah DDR4 3200Mhz CL16 Dual Kit Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
CORSAIR 16GB (2x8GB) Vengeance Siyah DDR4 3200Mhz CL16 Dual Kit Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
COOLER MASTER MASTERBOX MB520 80PLUS 650W 3x120mm RGB LED FANLI MidT ATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
COOLER MASTER MASTERBOX MB520 80PLUS 650W 3x120mm RGB LED FANLI MidT ATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
COOLER MASTER A71C 120mm ARGB LED FANLI AM4 UYUMLU İŞLEMCİ SOĞUTUCU fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
COOLER MASTER A71C 120mm ARGB LED FANLI AM4 UYUMLU İŞLEMCİ SOĞUTUCU fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Uyumlu mu sizceAMD Ryzen™5 3600 Soket AM4 + Wraith Stealth 3.6GHz - 4.2GHz 32MB 65W 7nm İşlemci fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD Ryzen™5 3600 Soket AM4 + Wraith Stealth 3.6GHz - 4.2GHz 32MB 65W 7nm İşlemci fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Tek bir depolamayı doldurmanın zararı olsaydı firmalar SSD leri 128 GB olarak satardı, demek ki SSD yi 1TB alsa da herhangi bir sorun olmaz diye düşünüyorum.Kasa havalandırması iyiyse SSD'de herhangi bir ısınma söz konusu değil zatenhepsını aynı depolamaya koymaktansa 2 taneye bolmek daha mantıklı oyunları sıstemlerı programları aynı seye yuklendıgınde pc acıkken sıstem calısıyor oyun acıyorsun oda yoruyor ısınmaya sebep oluyor bende 3 tane var bırınde sadece sıstem kurulu bırınde sadece oyunlar dıgerınde ıse sadece programlar kurulu daha hıc bırı 35 derece olmamıstır sıcaklıgı
Alıntıyı görüntüle
Dilersen MSI B450 Gaming Plus MAX ya da MSI B450-A Pro MAX modellerine de yönelebilirsin. Oldukça güçlü anakartlardır, üzmezler yani.Anakart fazla mi sizce
kişiden kişiye değişir fikirler ben sadece onerdım kendısı bılır nasıl yapmak ısterseTek bir depolamayı doldurmanın zararı olsaydı firmalar SSD leri 128 GB olarak satardı, demek ki SSD yi 1TB alsa da herhangi bir sorun olmaz diye düşünüyorum.Kasa havalandırması iyiyse SSD'de herhangi bir ısınma söz konusu değil zaten
İşlemci soğutucuyu almayıp 3600x alabilirsin. Anakart gayet güzel fakat vatanın fiyatları çok fazla onun yerine başka yerden toplayıp aradaki fark ile parçalarında yükseltme yapman mümkün.
soğutucuyu oc yaparız sıkıntı yok3600x almak yerine sogutucu alirsin okudum cogu yerde vatanda kdv indirmi var diye topluyorum diger sitelerle karsilastircam