Neler Yeni

8k ya deger mi

agah

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Agâh Çelik
ben olsam 250 m2 alırım sıstemı ve programları ona kurarım bır tanede 480 sata gırıslı alıp onada oyunları kurarım daha ıyı olur bence

Belki 2 m2 bile alabilirim fiyati uygun haricide alabilirm

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
100
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,055
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Kasa secenekleri cok kisitli
Hemen hemen aynı parçalar 7000TL ye geliyor. İstersen Superior Gold'u 7000TL ye al kasasını sat istediğin kasayı al.O şekilde bile 600-700TL daha ucuza geliyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: agah

Altunsoy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
veysel emre altunsoy

Altunsoy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
veysel emre altunsoy
İki adet depolama biriminin hangi yönlerden artısı var ?
hepsını aynı depolamaya koymaktansa 2 taneye bolmek daha mantıklı oyunları sıstemlerı programları aynı seye yuklendıgınde pc acıkken sıstem calısıyor oyun acıyorsun oda yoruyor ısınmaya sebep oluyor bende 3 tane var bırınde sadece sıstem kurulu bırınde sadece oyunlar dıgerınde ıse sadece programlar kurulu daha hıc bırı 35 derece olmamıstır sıcaklıgı :D
Ekran Görüntüsü (18).png

agah

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Agâh Çelik

Uyumlu mu sizce

Anakart fazla mi sizce

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
100
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,055
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
Discord
Emir Aydın#8540
hepsını aynı depolamaya koymaktansa 2 taneye bolmek daha mantıklı oyunları sıstemlerı programları aynı seye yuklendıgınde pc acıkken sıstem calısıyor oyun acıyorsun oda yoruyor ısınmaya sebep oluyor bende 3 tane var bırınde sadece sıstem kurulu bırınde sadece oyunlar dıgerınde ıse sadece programlar kurulu daha hıc bırı 35 derece olmamıstır sıcaklıgı :D
Alıntıyı görüntüle
Tek bir depolamayı doldurmanın zararı olsaydı firmalar SSD leri 128 GB olarak satardı, demek ki SSD yi 1TB alsa da herhangi bir sorun olmaz diye düşünüyorum.Kasa havalandırması iyiyse SSD'de herhangi bir ısınma söz konusu değil zaten :)

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
100
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,055
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
Discord
Emir Aydın#8540
Anakart fazla mi sizce
Dilersen MSI B450 Gaming Plus MAX ya da MSI B450-A Pro MAX modellerine de yönelebilirsin. Oldukça güçlü anakartlardır, üzmezler yani.

• Beğen

Altunsoy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
veysel emre altunsoy
Tek bir depolamayı doldurmanın zararı olsaydı firmalar SSD leri 128 GB olarak satardı, demek ki SSD yi 1TB alsa da herhangi bir sorun olmaz diye düşünüyorum.Kasa havalandırması iyiyse SSD'de herhangi bir ısınma söz konusu değil zaten :)
kişiden kişiye değişir fikirler ben sadece onerdım kendısı bılır nasıl yapmak ısterse

Reck

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
sefa gençer
İşlemci soğutucuyu almayıp 3600x alabilirsin. Anakart gayet güzel fakat vatanın fiyatları çok fazla onun yerine başka yerden toplayıp aradaki fark ile parçalarında yükseltme yapman mümkün.

agah

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Agâh Çelik
İşlemci soğutucuyu almayıp 3600x alabilirsin. Anakart gayet güzel fakat vatanın fiyatları çok fazla onun yerine başka yerden toplayıp aradaki fark ile parçalarında yükseltme yapman mümkün.

3600x almak yerine sogutucu alirsin okudum cogu yerde vatanda kdv indirmi var diye topluyorum diger sitelerle karsilastircam :D

Reck

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
sefa gençer
3600x almak yerine sogutucu alirsin okudum cogu yerde vatanda kdv indirmi var diye topluyorum diger sitelerle karsilastircam :D
soğutucuyu oc yaparız sıkıntı yok :D

• Beğen
Top Bottom