Yardım 8x2 ram önerisi kaliteli

Can...

Cezalı
80+ Platinum
Reaksiyon skoru
4,678
Merhaba arkadaşlar patriot viper 4000mhz ram almıştım sattım 1 saat önce falan şuan crucial bx 3000mhz var bunu satıp 8x2 kit almayı düşünüyorum önerileriniz varmi veya nu Ramin aynısından bulsam sorunsuz çalışır mı uyumlu şekilde

Aynısı çalışır dual channel özelliği destekliyorsa sisteminiz.

ramın aynısı da olması önemli değil kingston vs bilindik markaların aynı cl aynı mhz değerini alabilirsin sorun olmaz

ramın aynısı da olması önemli değil kingston vs bilindik markaların aynı cl aynı mhz değerini alabilirsin sorun olmaz
Öyle olmuyor o iş chipler farklı olunca drop takılma ws yapıyor denendi onaylandı
Post automatically merged:

Merhaba arkadaşlar patriot viper 4000mhz ram almıştım sattım 1 saat önce falan şuan crucial bx 3000mhz var bunu satıp 8x2 kit almayı düşünüyorum önerileriniz varmi veya nu Ramin aynısından bulsam sorunsuz çalışır mı uyumlu şekilde
Bütçe 1200 tl

Son düzenleme:
Öyle olmuyor o iş chipler farklı olunca drop takılma ws yapıyor denendi onaylandı
Post automatically merged:

Bütçe 1200 TL
G.skill ripjaws 2x8 3200mhz cl16 modelini alabilirsin istersen aktif olarak kullanıyorum memnunum tabi daha kaliteli çipe sahip ramler varsa aynı fiyata veya daha ucuzuna arkadaşların yapacağı önerileri beklemeni öneririm.

3000 mhz bende ki
Çip aynı. OC yapacağını varsaydım kaliteli istemişssin. Zaten sattıgın ramden kalitelisini bulamayacaksın. Ondan sonra alabileceiğin en iyisi bu. 3466 CL14 tutulur. Sattıklarınla belki CL12 yapılabilirdi.

Geri