SAÇMALAMA! 1 SENEYE TELEFON KENDİNİNİ 0.25X E ALIYOR SEN UZUN ÖMÜRLÜ DİYORSUN. 17k bütçede Xiaomi asla tercih edilmez. Bence asla tercih edilmez.redmi note serilerine bak hocam. onlar uzun ömürlü
ney ?SAÇMALAMA! 1 SENEYE TELEFON KENDİNİNİ 0.25X E ALIYOR SEN UZUN ÖMÜRLÜ DİYORSUN. 17k bütçede Xiaomi asla tercih edilmez. Bence asla tercih edilmez.
S21 FE Snapdragon tavsiye ederim.
Aslında biraz düşümdüm 8-9 k civarına yurtdışı almayı düşünüyorum.SAÇMALAMA! 1 SENEYE TELEFON KENDİNİNİ 0.25X E ALIYOR SEN UZUN ÖMÜRLÜ DİYORSUN. 17k bütçede Xiaomi asla tercih edilmez. Bence asla tercih edilmez.
Hocam az daha üste koyup S22 alabilirsin telefon seni özellikleri anlamında çok üzmez sadece üzeceği konu batarya olur.1 Hafta önce iphone 14 telefonum arabanın altında kalıp kullanılmaz hale geldi.
9k bütçem var önerebileceginiz yurtdışı telefon var mı ?
17K değil miydi az önce1 Hafta önce iphone 14 telefonum arabanın altında kalıp kullanılmaz hale geldi.
9k bütçem var önerebileceginiz yurtdışı telefon var mı ?
ufak bir fikir degişikligi olduHocam az daha üste koyup S22 alabilirsin telefon seni özellikleri anlamında çok üzmez sadece üzeceği konu batarya olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:
17K değil miydi az önce
Note 10S kullanıyorum. Rezil bir cihaz. Keşke zamaninda M23 alsaydım. Ama yapacak bir şey yok. Sen de kendini avutmaya devam edebilirsin.ney ?
kendim kullandığım birşeyi söylüyorum ne saçmalama arkadaşım. bizzat kendim note serisini yıllarca kullandım sonra iphoneye geçtim
Boş paket parana göre cihaz alıp marka seriyi kötülemek saçmalık .Note 10S kullanıyorum. Rezil bir cihaz. Keşke zamaninda M23 alsaydım. Ama yapacak bir şey yok. Sen de kendini avutmaya devam edebilirsin.
ney ?
kendim kullandığım birşeyi söylüyorum ne saçmalama arkadaşım. bizzat kendim note serisini yıllarca kullandım sonra iphoneye geçtim
Elimde yurt dışı note 8 var 4 senedir sapasağlamSAÇMALAMA! 1 SENEYE TELEFON KENDİNİNİ 0.25X E ALIYOR SEN UZUN ÖMÜRLÜ DİYORSUN. 17k bütçede Xiaomi asla tercih edilmez. Bence asla tercih edilmez.
Adam redmi diyor kanka. "Redmi Note" diyor. Mİ 14 Ultra alan adama ben bir şey diyemem. Ben almam ama. Komple Xiaomi arayüzü ve yazılımı benim için çok başarısız. Ama adam diyor ki "redmi note" al.Boş paket parana göre cihaz alıp markayı kötülemek saçmalık .
Note 8 serisi nasılsa artık herkeste var ve herkes uzun süre kullanıyor. Güçsüz ama sağlam telefon yapmışlar herhalde.Elimde yurt dışı note 8 var 4 senedir sapasağlam
9k ya donanım açısından daha iyi cihaz önerin varsa öner hocam parana göre hizmet alıyorsun telefonlarda .Adam redmi diyor kanka. "Redmi Note" diyor. Mİ 14 Ultra alan adama ben bir şey diyemem. Ben almam ama. Komple Xiaomi arayüzü ve yazılımı benim için çok başarısız. Ama adam diyor ki "redmi note" al.
Note 8 serisi nasılsa artık herkeste var ve herkes uzun süre kullanıyor. Güçsüz ama sağlam telefon yapmışlar herhalde.
Note 13pro plus aldım Hyper OS Samsung isocell lens 120 Hz edge ekran ile oldukça donanımlı şık cihaz . (Kamera çirkin )Adam redmi diyor kanka. "Redmi Note" diyor. Mİ 14 Ultra alan adama ben bir şey diyemem. Ben almam ama. Komple Xiaomi arayüzü ve yazılımı benim için çok başarısız. Ama adam diyor ki "redmi note" al.
Note 8 serisi nasılsa artık herkeste var ve herkes uzun süre kullanıyor. Güçsüz ama sağlam telefon yapmışlar herhalde.