Uzun sureli kullanimdan sonra gectim ben senin anlamanda bi sknti var galiba?La niye övüyorsun o zaman cihazı? Mumnun degilmişsin işte.
Bir telefonun iyi olup olmadığını uuzun kullanimda anlarsın zaten. Sen harbi hiçbir şey bilmiyorsun dostum. O telefon 2021 de çıktı. Ve 13 e geçtiğine göre çok da uzun kullanmamışsın sanki. 2 yıl bir kullanımın olmuş ve memnun kalmamışsın. Şu an 2019 yılında çıkan Galaxy S10+ a bakarsan nasıl bir şeyden bahsettiğimi anlarsın.Uzun sureli kullanimdan sonra gectim ben senin anlamanda bi sknti var galiba?
Redmi Note 8 var işte knkAdam redmi diyor kanka. "Redmi Note" diyor. Mİ 14 Ultra alan adama ben bir şey diyemem. Ben almam ama. Komple Xiaomi arayüzü ve yazılımı benim için çok başarısız. Ama adam diyor ki "redmi note" al.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Note 8 serisi nasılsa artık herkeste var ve herkes uzun süre kullanıyor. Güçsüz ama sağlam telefon yapmışlar herhalde.
infinix note 40 pro 9k bütçen yok mu anlamadım? Bu bütçeye buInfinix var telefonu al
Abim düz iphone 15ten note 40 proya geçmek zorunda kaldı 3-4 aydır sorunsuz şekilde kullanıyor ondan önerdim ama kötü olduğunu bilmiyodumİnfinixe kesinlikle para vermem , anakart kalitesi olsun kamera , kasa , ekran kalitesi xiaomiye göre çok kötü.
infinixi hangi telefon tamircisine sorsan söyler , para verilmemesi gereken telefon markalarından birisi.Abim düz iphone 15ten note 40 proya geçmek zorunda kaldı 3-4 aydır sorunsuz şekilde kullanıyor ondan önerdim ama kötü olduğunu bilmiyodum