Twitter komandoları hazır.sanırım yine bi imza kampanyası falan olucak
Twitter komandoları hazır.
Olacaktır.sanırım yine bi imza kampanyası falan olucak
1 martta sonraki 2 hafta içindeNe zaman olacağız knk biliyormusun tarihi ?
her türlü olucaz artık online yapsalarda bütün bu çileden kurtulsak dicem ama işte lise kafası hocam kopya çeken çekeneOlacaksın, kaçarı yok.
hani kopya çekilir de okulda sanki hiç kopya çekilmiyomu anlamıyorum ki. hocalar bi taktı online sınavda kopya çekiyosunuz diyeher türlü olucaz artık online yapsalarda bütün bu çileden kurtulsak dicem ama işte lise kafası hocam kopya çeken çekene
Değişik hocam yapacak bir şey yokhani kopya çekilir de okulda sanki hiç kopya çekilmiyomu anlamıyorum ki. hocalar bi taktı online sınavda kopya çekiyosunuz diye
Yandım h.o1 martta sonraki 2 hafta içinde
neyse ki 1 kasıma kadar olan konulardan sorumluyuzDeğişik hocam yapacak bir şey yok
bence bu dönemi tekrar okumalıyız çok sıkıntılı geçiyor uzaktan eğitimbaşlıktada belirttiğim gibi 9,10,11. sınıflar için sınavlar olacak mı?
birçok haber sitesine baktım ama net bilgi bulamadım,
sadece 12. sınıfların 1 mart da sınavlara başlayacağı belirtilmiş.
hazırız kumandanımTwitter komandoları hazır.
ben bu seneye dair hiç bir şey bilmiyorum 1.dönem zaten derslere giremiyodum bilgisayarım yüzündenbence bu dönemi tekrar okumalıyız çok sıkıntılı geçiyor uzaktan eğitim
Mesaj otomatik birleştirildi:
hazırız kumandanım
hocam gerçektenmi yani ilk 3 aydan mı sorumluyuzKonular 1 Kasıma kadar işlenen konular olacakmış bu arada.