9,10 bin tl toplama bilgisayar

ALFAomer

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
142
Bütçe
10000
MSI GTX 1650 süperli sistem olabilir vatan bilgisayar ,medya marktan alabilme şansım var stoklarda şimdilik yok ama stokta olan yerlere göre ortalama fiyat verebilirsiniz şimdiden cevap veren herkese teşekkür
Oyun bilgisayarı toplamak istiyorum ama bilgisayar toplamasını bilmiyorum

MSI GTX 1650 süperli sistem olabilir vatan bilgisayar ,medya marktan alabilme şansım var stoklarda şimdilik yok ama stokta olan yerlere göre ortalama fiyat verebilirsiniz şimdiden cevap veren herkese teşekkür
10 bin liraya GTX 1650 superli sistem alınmaz haberin olsun.

o fiyata rtx li sistem toplayabilirsin sanırım

Benim 10000 TL bütçem var

Şuanda sistem almanızı tavsiye etmem.
10K ya bile 2060 falan alınıyor sistemlerde stokları beklerseniz 3060 toplarsınız.

o fiyata rtx li sistem toplayabilirsin sanırım
Benim bilgim olmadığı için gördüğüm şeyleri söyledim siz MSI GTX 1650 sistem onerebilirsiniz para artarsa sorun olmaz monitörde alicam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şuanda sistem almanızı tavsiye etmem.
10K ya bile 2060 falan alınıyor sistemlerde stokları beklerseniz 3060 toplarsınız.
Piyasa daha da kötüye gidiyor tatildeyken sitem almak istiyorum ama stoklar hiç yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,127
Üyeler
189,219
Son üye
Marjiua
Geri