byhorozkentli
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,688
Fiyatı gittikçe düşen bir şey olunca insan şaşırıyor 9 aya göre fiyat hep düşüşte

Yılı eski çünkü ayrıca 2+1 subwooferli bir ses sitemine bu fiyatı verende ciddi akıl ararım. Daha uyguna alması mantıklı çok daha güzel sistemler mevcutFiyatı gittikçe düşen bir şey olunca insan şaşırıyor 9 aya göre fiyat hep düşüşte
Alıntıyı görüntüle
Örneğin neler onlar düşünen varsa faydası olur cevabınızYılı eski çünkü ayrıca 2+1 subwooferli bir ses sitemine bu fiyatı verende ciddi akıl ararım. Daha uyguna alması mantıklı çok daha güzel sistemler mevcut
Ben 5 kanallı tercih ederdim. Ama senin paylaştığın gibi iki kanallı eski bir ses sistemi almak yerine 5k civarına ortalama bir soundbar alınabilir. Örneğin 6-7 ay önce 3k ya samsung hw-c450 satın almıştım hem ufak hem senin paylaştığın gibi 2 kanal hem ses hem çok berrak hemde yüksek. Ayrıca bluetooth optik çıkış kumanda gibi özellikleri de var. Ben düşük bir beklenti ile alıp çok memnun kalmıştım. Tabi bu tavsiyem uygun fiyatlı ve 2 kanallı kaliteli ve yeni olacak alternatif için geçerliydi. Dolby ve THX sertifikali hi-fi bir ses sistemi olsa tadından yenmezÖrneğin neler onlar düşünen varsa faydası olur cevabınız