Bunu öneririmbuna da bakabilirsin.CYBER-1660 / INTEL i3-12100F / ASUS PHOENIX GeForce GTX 1660 OC 6GB / 16 GB RAM / 500GB SSD Gaming Bilgisayar
CYBER-1660 oyuncu bilgisayarı, INTEL i3-10105F işlemci ve ASUS GTX 1660 Ti ekran kartı ile güçlendirilerek üst düzey oyun performansı için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
bence kesinlikle beklemelisin hem şuan her şey çok pahalı hemde yeni sistemi bekleyebilirsinArkadaşlar donanım arşivininin 2060 lı sistemini alamadık haftaya kadar maalesef bekleyemeyeceğiz bize acil 9 binlik bütçeye hazır sistem lazım monitör önerilerinizide bekliyorum
9.000 tl ye daha iyisi alınabilir gibiBunu öneririm
Sizce alınır mı bu?Bunu öneririm
Ya kanka neyi bekleyelim geçen sene sınav bitince alırım dedim amcam bekleyin yeni ekran kartları çıkıcak dedi bekledik sonuç ne resmen akıl sağlığını kaybetmelik olaybence kesinlikle beklemelisin hem şuan her şey çok pahalı hemde yeni sistemi bekleyebilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
9.000 TL ye daha iyisi alınabilir gibi
Alınır aga daha düşük fiyatlısını bulmak çok zorSizce alınır mı bu?
hiç olmadı düz sistem almak yerine donanım arşivi sistemi beklenirYa kanka neyi bekleyelim geçen sene sınav bitince alırım dedim amcam bekleyin yeni ekran kartları çıkıcak dedi bekledik sonuç ne resmen akıl sağlığını kaybetmelik olay
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alınır aga daha düşük fiyatlısını bulmak çok zor
Beklenir ama o da şans işi almakhiç olmadı düz sistem almak yerine donanım arşivi sistemi beklenir
Şuan 9kya hakeden hiçbir sistem yok şiddetle beklemeni tavsiye ederim.Arkadaşlar donanım arşivininin 2060 lı sistemini alamadık haftaya kadar maalesef bekleyemeyeceğiz bize acil 9 binlik bütçeye hazır sistem lazım monitör önerilerinizide bekliyorum
Ne kadar bekleyelim kanka fikrin var mı?Şuan 9kya hakeden hiçbir sistem yok şiddetle beklemeni tavsiye ederim.
İkna et bence çıkacak sistem alacağından iyi ve ucuza olabilirMaalesef çok vaktim yok peder her an vazgeçebilir bu yüzden acele ediyorum