Çözüldü✓ 9. Nesil intel almak

Sadeceogrenmekistiyorum

Cezalı
80+ Gold
Reaksiyon skoru
7,551
Şu sistem de intel i3 9100f var, sisteme yükseltme olarak gtx 1650 süper yapacağım, böylelikle 3570 TL oluyor.
Sorum şu şekilde bu sistemi alacağım ancak 5 yıl kadar kullanıp satacağım.
Yine de fikirlerinizi merak ettim, sizce alınır mı?
(gtx 1650 süper stokta yok ama)

5 yıl i3 9100f götürmez sonradan ya i5 9400f takın yada anakartı işlemciyi satıp Ryzen sisteme geçin.

Ben kullanıyorum memnunum şuanlık ama önü açık değil 9. nesilin 10. nesilde soket değişti çünkü

Demek 9100F kullanıyorsun he, camdan bak bir ışık görüceksin.

daha iyi ama b450 alırsa 3. nesile kadar upgrade edebilir 9100f fps olarak iyi 1200af den ama önü açık değil yeni anakart alınması lazım upgrade icin

Eski anakartı satar alır. Düşük bütçede ileride yeni parça alır diye daha düşük performanslı PC önermeyin.

1650 super ve onu besleyebilen bir işlecmiye göre fiyatı çok iyi sistemin ve 5 yıl sonra ne olacağı belli olmaz başka işlemciler vs çıkabilir o zaman en güncel nesli alabilirsin anakart ile işlemci değiştirip.

1650 super ve onu besleyebilen bir işlecmiye göre fiyatı çok iyi sistemin ve 5 yıl sonra ne olacağı belli olmaz başka işlemciler vs çıkabilir o zaman en güncel nesli alabilirsin anakart ile işlemci değiştirip.
Ben anakart ve işlemci satmak yerine direkt sistemi satıp üstüne biraz daha koyup amd ryzen li sistem toplayacağım
Teşekkürler fikirleriniz için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,200,533
Üyeler
190,760
Son üye
ömer45
Geri