Neler Yeni

9. Sınıf kalirmiyim :(

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Sadece 1 kere girdiğim matematikden 70 70 aldım. Bunu söyleyeyim daha da rahatla
Matematik 10 aldim bekliyorum artik en cana yakin mat hocasi sinif hocasi fln sinavdan sonra düsük not aldiniz cogunuz daha çok girmeye calisin fln dedi iyi birisi yani ordan şansliyim

-CrawL

80+ Gold
İlk öncelikle herkesten özür diliyorum çok fazla bununla alakali konu açtiğim için biyoloji fizik ve matematikten kaliyorum sinavlari girilmiyen edebiyat tarih almanca kaldi genel ortalamam 52 nasil ilerler kalma işleri fln ilk senem olduğu için telafidir sinifta kalmadir anlamiyorum birde 2. Sözlü veriliyomu lisede ? ingilizce hocam 2. Sözlüyü vermiş ama diğerlerinden tık yok 2. Sözlülerde verilirse 5 puanla kaldiğim biyolojiden geçebilirim bu dönem kendi salakliğim çok calişmadim 2. Dönem toparlarim inşallah görüşlerinizi bekliyorum.
Sözlülerden geçersin bence hocaların gıcık değilse. Bizim okul biraz cömert oldu notlar konusunda. Ben bir dersi bile hiç dinlemeden bunları aldım. Fizik 70-75 Seçmeli ing 30-35 Çoğrafya 65civarı Gelicek İnş teşekkür gelir

Ekler

• Ekran görüntüsü 2021-03-18 005947.jpg
    Ekran görüntüsü 2021-03-18 005947.jpg
    34.7 KB · Hit: 39

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Bende 8.sinif Öğrencisiyim.Lise Okadar Zor mu ya
Psikolojim yerlerde :( liseyi ortaokul sanma hatasina düsme :( az olsa bile çalis lisede ilk konular kolaydi herkesin dediği gibi ben çalismadim

KeReM 1963

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,750
İsim
Kerem ORUÇ
İlgilendiği Kategoriler
Yurtdışı Alışverişi
Instagram
oruckereem
Steam
Kerem1963
Discord
Kerem1963 #8121
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Ahmet Ulaş Karaca
İlk öncelikle herkesten özür diliyorum çok fazla bununla alakali konu açtiğim için biyoloji fizik ve matematikten kaliyorum sinavlari girilmiyen edebiyat tarih almanca kaldi genel ortalamam 52 nasil ilerler kalma işleri fln ilk senem olduğu için telafidir sinifta kalmadir anlamiyorum birde 2. Sözlü veriliyomu lisede ? ingilizce hocam 2. Sözlüyü vermiş ama diğerlerinden tık yok 2. Sözlülerde verilirse 5 puanla kaldiğim biyolojiden geçebilirim bu dönem kendi salakliğim çok calişmadim 2. Dönem toparlarim inşallah görüşlerinizi bekliyorum.
Bak sana şöyle söyleyeyim edebiyattan kalmamaya çalış ortalaman 50 üzeri olsun bunları düşünmek zorunda kalmazsın. Eğer edebiyattan kalırsan ama ortalaman 50 üzeriyse sorumlu geçersin. Sorumlu geçince önümüzdeki sene yani sen 10 olduğunda eylül ayında ve şubat ayındaki telafi sınavlarına girip 50 veya üzeri bir not alarak geçebilirsin. Kısacası ortalaman ve edebiyatın 50 üzeri olsun diğer derslerden de kalırsan dert etme. Onlar 50 altı olsa da sorun olmuyo. Sadece belge alamama durumun olur.

evilmory

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Mert
İlgilendiği Kategoriler
Pc Bileşenleri
Psikolojim yerlerde :( liseyi ortaokul sanma hatasina düsme :( az olsa bile çalis lisede ilk konular kolaydi herkesin dediği gibi ben çalismadim
Korana Başlıngıcindan Bu yana zaman çok hızlı geçti ben ne ara LGS ye 3 ay kala zamana geldim sen ne ara 10 oldun

SEYİT ONBAŞI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,134
İsim
Berat özturk
Ben de cogundan kaliyom

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Korana Başlıngıcindan Bu yana zaman çok hızlı geçti ben ne ara LGS ye 3 ay kala zamana geldim sen ne ara 10 oldun
Bu arada lgs çalis benimde işime gelmiyodu 280 fln aldim anadolu liseleri tutmuyodu ilk 9 u ben olduğum yeni açilan bir anadolu lisesi çikti karşima sanş a :)

Gocer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
Göktuğ Göçer
genel ortalaman 50 üstü ise sınıfı geçiyosun yalnız edebiyatınında en 55 olması lazım edebiyatın 55 altıysa gene sınıfı geçiyosun fakat edebiyattan sorumluluk sınavına giriyosun. tüm genel ortalaman 50 altı ise sınıfta kalıyosun ( belki uzaktan eğitim var diye bırakmazlar ama 50 altı olan tüm derslerinin sorumluluk sınavına girmen gerekir )

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
genel ortalaman 50 üstü ise sınıfı geçiyosun yalnız edebiyatınında en 55 olması lazım edebiyatın 55 altıysa gene sınıfı geçiyosun fakat edebiyattan sorumluluk sınavına giriyosun. tüm genel ortalaman 50 altı ise sınıfta kalıyosun ( belki uzaktan eğitim var diye bırakmazlar ama 50 altı olan tüm derslerinin sorumluluk sınavına girmen gerekir )
Hocam sadece ingilizce ögretmenim 2. Sözlümü vermiş ortalamam 52 3 sinav açiklanmadi 2. Sözlülerle geçerim gibime geliyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Ahmet Ulaş Karaca
Edebiyat da 50 olsa yeterlidir. 55'i ilk defa duyuyorum

Top Bottom