T.P.G.
80+ Titanium
Sınavda da alt tab yapıp yandan bakarsın tabi bakabilirsenCanlı derste ALT+TAB yapıp forumda gezmek tam benlik hareket
Sınavda da alt tab yapıp yandan bakarsın tabi bakabilirsenCanlı derste ALT+TAB yapıp forumda gezmek tam benlik hareket
okuldaki hoca zaten yüzeysel anlatıyor tonguç daha iyiİzle ama yüzeysel anlarsın dersleri dinlemen gerekirdi
Aslında basit konuLisede görebileceğin en kolay konulardan biri.
İleride bu "Mantık" konusunu mumla arayacaksın.
Sizin hoca bir şey anlatmiyor o zamanokuldaki hoca zaten yüzeysel anlatıyor tonguç daha iyi
Hocam bizde taktik şudur :Sınavda da alt tab yapıp yandan bakarsın tabi bakabilirsen
konuyu biraz anlatıyor sonra 2 soru çözüyor sonra diğer konuya geçiyorAslında basit konu
Dikkat istiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sizin hoca bir şey anlatmiyor o zaman
Acil soru çeşitliliği olarak çok iyi,ki bence en iyi fasikül setleri acilin (LTİ hariç),orijinalin çok hatalı soruları var ve biraz gereksiz kasıntı diye hatırlıyorum onun yerine 3D çözmesi çok daha yararına olur tabii sınav döneminde.Dostum tyt kaynakları da kullanabilirsin . ben de 9.sınıftayken o dönem ygs vardı(4 yıl önce) bana çok katkısı oldu. son sene bu sayede 35li matematik netleriyle başlamıştım. sana da önerim bilgi sarmal, 345 karekök, sonuç derece, çap, karekök, deli kitap, kafa dengi challenger olur eğer matın sağlamsa euler gibi adamları ve kuramlarını araştırman sınav senesinde sana çok şey katar ve matın iyiyse akıl oyunlarına (bilim teknik tarzı dergilerdekilere) yönelmen manyaaak katkı yapar. son önerim de Kanguru tarzı mat olimpiyatlarına katılman olur. eğer matın o kadar da iyi değilse zaten çap tarzı 9.sınıf kaynakları çok katkı sağlar sana
Mesaj otomatik birleştirildi:
ek olarak acil ve orijinal ama bunlar matın iyiyse kullanacağın kaynaklar olur. bir de algoritma ve çözüm kısmın kuvvetliyse kodlama ile uğraşmanı da öneririm o da çok iyi bakış açıları kazanmanı sağlıyor