Neler Yeni

9.sınıfa giden biri TYT ye nasıl çalışmalı?

1905

80+ Silver
problem paragraf dışında ek bir şey yapmana gerek yok. birde 9. sınıf konularını eksiksiz hallet ilerde başına bela oluyor

İsmlkl_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
İsmail Ahmet
Instagram
İsmlkl_
Yazılıdan oldukça yüksek al yoksa YKS de başına bela olur
Bela olacağını biliyorum ve YKS de yüksek alsam da OBP puanım düşük olursa sıralamanın geri atacağını da biliyorum . İlk dönem 81 ile teşekkür aldım benim için kötü oldu liseye adapte olmam biraz zor oldu ona bağlıyorum ama yinede , teşekkürler

Sebastian Szymanski

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Bela olacağını biliyorum ve YKS de yüksek alsam da OBP puanım düşük olursa sıralamanın geri atacağını da biliyorum . İlk dönem 81 ile teşekkür aldım benim için kötü oldu liseye adapte olmam biraz zor oldu ona bağlıyorum ama yinede , teşekkürler
Hocam bide şunu söylemek istiyorum kız işleri ile asla uğraşma bence güzel arkadaşlıklar edin hunharca gez eğlen ama o toplara girme

İsmlkl_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
İsmail Ahmet
Instagram
İsmlkl_
Hocam bide şunu söylemek istiyorum kız işleri ile asla uğraşma bence güzel arkadaşlıklar edin hunharca gez eğlen ama o toplara girme
Sağol reis 6 7 kişilik bir erkek ortamım var onun dışında yok gibi eğlenmek zaten bu yaşta oluyor bu ülkede ileriki yaşlarda yaşama çabası

Sebastian Szymanski

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Benim 1.5 senem gitti 9 un 2.donemi ve 10.sınıf ama 11 de geldiğimde mükemmel arkadaşlıklar kurdum beraber camide kaldık 1 gece, araba kaçırıp gecenin 4 ünde ıssız yolda kaza bile yaptık ama değdi asla unutulmayacak anlar (araba kaçırmayı tavsiye etmiyorum :D )

morocco

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
enes
1) Obp yüksek tut
2) Dil olarak vs kendini geliştir kulüplere katıl. TYT odaklı 11de başlarsın.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
9.sınıf için TYT programı önerir misiniz??
Dersinize düzenli çalışıın ve ortayı yapabiliyorsanız zor ama böyle güzel zor olan yani gereksiz zor olmayan kaynakları tarayın.
Kaynak önerilerim ise:
Kimya için Aydın (Zor demeyin değil ancak çok kaliteli bana göre)
Biyoloji için Palme
Türkçe için fazla önerim yok ama Limit var elimde ve Palme bitirmiştim.
Matematik için orta seviye için ÜçDörtBeş ve zor istiyorsanız Orijinal ama fasikül isterseniz apotemi , acil ve Orijinal baskın olanlar ancak Apotemi derim.
Fizik için ise Çap güzel bana göre
Ve şuan OBP yüksek tutun cidden güzel bir puan geliyor YKS açısından ki 1 puan bile bin kişi demek bana göre hatta daha fazlası değişiyor o.

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,340
İsim
Berk Atmaca
9. Sınıfı 9 da hallet aynı şekil 10. Sınıfta aynı. 10. sınıfın yaz tatilinde tyt başla. 11. sınıfı full ders çalışarak geçirme.

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,543
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Top Bottom