Bela olacağını biliyorum ve YKS de yüksek alsam da OBP puanım düşük olursa sıralamanın geri atacağını da biliyorum . İlk dönem 81 ile teşekkür aldım benim için kötü oldu liseye adapte olmam biraz zor oldu ona bağlıyorum ama yinede , teşekkürlerYazılıdan oldukça yüksek al yoksa YKS de başına bela olur
Hocam bide şunu söylemek istiyorum kız işleri ile asla uğraşma bence güzel arkadaşlıklar edin hunharca gez eğlen ama o toplara girmeBela olacağını biliyorum ve YKS de yüksek alsam da OBP puanım düşük olursa sıralamanın geri atacağını da biliyorum . İlk dönem 81 ile teşekkür aldım benim için kötü oldu liseye adapte olmam biraz zor oldu ona bağlıyorum ama yinede , teşekkürler
Sağol reis 6 7 kişilik bir erkek ortamım var onun dışında yok gibi eğlenmek zaten bu yaşta oluyor bu ülkede ileriki yaşlarda yaşama çabasıHocam bide şunu söylemek istiyorum kız işleri ile asla uğraşma bence güzel arkadaşlıklar edin hunharca gez eğlen ama o toplara girme
bende(araba kaçırmayı tavsiye etmiyorum)
Dersinize düzenli çalışıın ve ortayı yapabiliyorsanız zor ama böyle güzel zor olan yani gereksiz zor olmayan kaynakları tarayın.9.sınıf için TYT programı önerir misiniz??
10+hocam günde kaç saat çalışmalıyım
Sacmalama knk
9. Sınıfa çalış sadece.9.sınıf için TYT programı önerir misiniz??