Neler Yeni

9.sınıfa giden biri TYT ye nasıl çalışmalı?

Bozkurt58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
Sivaslı
İlgilendiği Kategoriler
Yoğk
9.sınıf için TYT programı önerir misiniz??

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,264
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
9.sınıf için TYT programı önerir misiniz??
problem çözmeye başlayabilirsin yavaştan
Mesaj otomatik birleştirildi:

üstüne bide paragraf sorusuda çözebilirsin onun dışında kendi sınıfını anlaman yeter bence

Nnorch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Efe Uçar

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,701
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
Sadece 9 konularına çalış ve lise hayatının tadını çıkar. Önünde uzun bir maraton var 9 10 lisenin en güzel zamanları bence

Bozkurt58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
Sivaslı
İlgilendiği Kategoriler
Yoğk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sadece 9 konularına çalış ve lise hayatının tadını çıkar. Önünde uzun bir maraton var 9 10 lisenin en güzel zamanları bence
hocam günde kaç saat çalışmalıyım

Sebastian Szymanski

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Bizim okulda 189.olan bir abi vardı Türkçe öğretmenimiz ilgilenirdi onunla biz o okula gittiğimizde 12.sınıftaydı hep futbol oynardı. Türkçe hocamız her derste “bakın gençler Tahir 9 da her gün 2 saat çalışırdı düzenli planlı çalışırdı siz de şimdiden günlük 2 saat çalışın sonra 12.sınıf olunca günde 8-12 saat çalışmak zorunda kalmayın" derdi biz naptık LGS de çalışmadan iyi puan almanın rahatlığı ile saçma sapan ergenliğin verdiği şey ile karı - kız , video oyunları bide pandemide hiç kalkmadan yaptık video oyunlarını böyle böyle 12.sınıf olduk yine akıllanmadık 3 ay kala halletmeye çalışıyoruz şimdi sen yapma kardeşim şimdiden günde 2 saat düzenli çalış yeterli
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada geçen Tahir abi okula geldi normalde 40k filan burs alıyorum okul olmadığı zamanlar 20k ya iniyor dedi ben işte o zaman kafamı seviyim dedim

İsmlkl_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
İsmail Ahmet
Instagram
İsmlkl_
Bende 9. Sınıfım ve kasmıyorum bir meslek hayalim var evet ama şu zamandan kasmaya gerek yok diye düşünüyorum sadece bu sene 9. Sınıf konularını iyi bir şekilde öğrenmeye bakacağım o kadar bu arada yarın matematik yazılım var .p

Sebastian Szymanski

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Bende 9. Sınıfım ve kasmıyorum bir meslek hayalim var evet ama şu zamandan kasmaya gerek yok diye düşünüyorum sadece bu sene 9. Sınıf konularını iyi bir şekilde öğrenmeye bakacağım o kadar bu arada yarın matematik yazılım var .p
Yazılıdan oldukça yüksek al yoksa YKS de başına bela olur

Top Bottom