Bizim okulda 189.olan bir abi vardı Türkçe öğretmenimiz ilgilenirdi onunla biz o okula gittiğimizde 12.sınıftaydı hep futbol oynardı. Türkçe hocamız her derste “bakın gençler Tahir 9 da her gün 2 saat çalışırdı düzenli planlı çalışırdı siz de şimdiden günlük 2 saat çalışın sonra 12.sınıf olunca günde 8-12 saat çalışmak zorunda kalmayın" derdi biz naptık LGS de çalışmadan iyi puan almanın rahatlığı ile saçma sapan ergenliğin verdiği şey ile karı - kız , video oyunları bide pandemide hiç kalkmadan yaptık video oyunlarını böyle böyle 12.sınıf olduk yine akıllanmadık 3 ay kala halletmeye çalışıyoruz şimdi sen yapma kardeşim şimdiden günde 2 saat düzenli çalış yeterli
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada geçen Tahir abi okula geldi normalde 40k filan burs alıyorum okul olmadığı zamanlar 20k ya iniyor dedi ben işte o zaman kafamı seviyim dedim
Bende 9. Sınıfım ve kasmıyorum bir meslek hayalim var evet ama şu zamandan kasmaya gerek yok diye düşünüyorum sadece bu sene 9. Sınıf konularını iyi bir şekilde öğrenmeye bakacağım o kadar bu arada yarın matematik yazılım var .p
Bende 9. Sınıfım ve kasmıyorum bir meslek hayalim var evet ama şu zamandan kasmaya gerek yok diye düşünüyorum sadece bu sene 9. Sınıf konularını iyi bir şekilde öğrenmeye bakacağım o kadar bu arada yarın matematik yazılım var .p