9. sınıfı geçermiyim

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Crespo27

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
46
1718039087876.png

9. sınıfım hıc calısmadım proje almancadan aldım teslım etmedım gecme ıhtımalım varmıdır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

(matematık 1. ve 2. sınava gırdım g olduguna bakmayın sadece notları gırmemıs )

Genel ortalama 50 üstü geçersin. Ama 50 altı alınan ders puanlarını sorumluluk sınavlarına girersin. Bende 10 dersten kaldım 9da 12de 10 tanesini verdim.

bu duruma göre kalıyorsun hocam 4 dersten kalırsan sınıfta kalırsın 3 dersten kalırsan sorumlu geçersin.

bu duruma göre kalıyorsun hocam 4 dersten kalırsan sınıfta kalırsın 3 dersten kalırsan sorumlu geçersin.
orospunun dölü coğrafyacı herkesı 2 puanla bıraktı yoka belkıde geçebilirdim

O eskidendi. Artık 4 dersten kaldığında ortalamana bakmıyorlar. Kalıyorsun direkt.

Alıntıyı görüntüle
9. sınıfım hıc calısmadım proje almancadan aldım teslım etmedım gecme ıhtımalım varmıdır

10.Sınıfım bide bana bak
1718039749039.png

2023'te değiştirdiler onu işte. Kimse ders çalışmıyordu bu sistemde yata yata sınıf geçiyorlardı.
Virüs zamanıydı. Sorumluluk sınavlarına girmeden önce hocalardan sorumluluk sınavı sorularını alıyordum. Hocalarla aram çok iyiydi benim. Bazılarıda sınavda cevapları veriyodu sallamıyolardı çok

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Alıntıyı görüntüle

Fizik 4 ortalama ne amq

Virüs zamanıydı. Sorumluluk sınavlarına girmeden önce hocalardan sorumluluk sınavı sorularını alıyordum. Hocalarla aram çok iyiydi benim. Bazılarıda sınavda cevapları veriyodu sallamıyolardı çok
2015'ten beri devam eden bir uygulama bu aslında. Ondan önce şu anki yeni sisteme benzer bir sistem vardı. Tabi pandemiyle her şey alt üst olunca siz de arada kaynadınız. :)

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,037
Üyeler
191,203
Son üye
rocke07
Geri