Neler Yeni

9. Sınıflar için tavsiyeniz var mı ?

ouzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Oğuz Yaka
Instagram
ouz.y
Bu sene tercih yapabiliyor musun? İng iyi ise bu sene bir yerlerde çalışabilirsin pandemi bu yaz sıkıntı olmayacaktır. İş bulduğun yer üniversitesinde ingilizce ile alakalı düşük puanlı bir bölümü yada hazırlığı olan bir bölümlü yerde işe başlamanız iyi olacaktır. Dil konunuz sabitleştiyse bir işte sabit kalmanızı tavsiye etmem benim bir hayalimde ingilizcemi çok iyi duruma getirip avrupada tırcı olarak avrupayı dolaşmak. Sakın ülkede iş bulamadı falan demeyin amacım avrupayı gezerken para kazanmak. Ufkunuzu açık tutun. Hiçbir şey başlamaz hiçbir şey bitmez, siz istemedikçe. Hayatınızı hotelde garsonluk örneği verdim diye orada turlamayın.
Bu konuyu daha detaylı şekilde araştıracağım özellikle birinin ailemi bu konuda ikna etmesi gerek ben başaramadım çünkü çok denesem de

Tre-x

80+ Silver
bende isteksizlik oluyor birgün içimden geliyor 3 4 saat çalıştığım oluyor ondan sonra 2 hafta ders çalışmıyorum yarına atıyorum ne yapabilirim , önerilerin için teşekkürler.
dediğim gibi bunun bir sorumluluğun olduğunu düşün gelecek hayallerini düşün baktın darlandın sıkıldın benim gibi terlemeye başladın çık bi hava al zorunda değil isen o gün çalışma sonraki gün kendini zorla ve tekrar başla <3

RefX

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,932
İsim
Orhun Refik Kocabaş
Ben de 9. Sınıfım aga derslere neden olduğunu bilmiyorum ama çalışmak istemiyorum.
1. Yazılılara son 2 hafta günde 1 saat falan baktım ortalama 97
Çalışsam yüksek not alıyorum ama hiç çalışmak istemiyorum.
Bunun çözümü var mı ?

MY. DEMİR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
Mehmet Yener DEMİR
Bu konuyu daha detaylı şekilde araştıracağım özellikle birinin ailemi bu konuda ikna etmesi gerek ben başaramadım çünkü çok denesem de
Size zaten maddi imkan tanımayacağını söylemiş baban işini bul valizini topla iş buldum gidiyorum de. Madem konuşmayla ikna olmuyorlar icraatini bekliyorlar demektir. İş buldum gidiyorum de yeticektir. İşini bulmak zorunda değilsin biraz sürünmek zorunda kalırsın kalacaksında ama bulmaya çalış gideceğin yeri belirle ve git yoksa senin iş olmaz lokantada çalışmaya başlamış bulursun kendini.

ouzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Oğuz Yaka
Instagram
ouz.y
Size zaten maddi imkan tanımayacağını söylemiş baban işini bul valizini topla iş buldum gidiyorum de. Madem konuşmayla ikna olmuyorlar icraatini bekliyorlar demektir. İş buldum gidiyorum de yeticektir. İşini bulmak zorunda değilsin biraz sürünmek zorunda kalırsın kalacaksında ama bulmaya çalış gideceğin yeri belirle ve git yoksa senin iş olmaz lokantada çalışmaya başlamış bulursun kendini.
Bir kaç kişiyle daha görüşüp kesin bir yol çizeceğim kendime sonra yola çıkacağım bakalım umarım hayırlısı olur

onurorkun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
onur örkün
ders çalışma düzeni , konular , sınavlar , ödevler .... deneyimlerinize göre bir kaç öneride bulunur musunuz ?
10.11.12. sınıflar öneri yaparsa daha iyi olur
okumaya hevesi olmayan bence okumasın hiç ben okusaydim suan 12 gecicektim hem calısıyorum hem okuyorum 5k para alıyorum okusamda aynı para alcakdım suan acikdan sinavlara giriyorum hemde evde cok kolay hep full cektim

ouzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Oğuz Yaka
Instagram
ouz.y
okumaya hevesi olmayan bence okumasın hiç ben okusaydim suan 12 gecicektim hem calısıyorum hem okuyorum 5k para alıyorum okusamda aynı para alcakdım suan acikdan sinavlara giriyorum hemde evde cok kolay hep full cektim
Meslek ne hocam

ouzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Oğuz Yaka
Instagram
ouz.y

Semix59

80+ Silver
Ne lisesi okuyorsun?

Obito Uchiha

80+ Silver
Öncelikle ders çalışmayı erteleme ama eğlenceyide eksik etme. Hiç eğlenmeden ders çalışırsan olmaz ama hep eğlenip ders çalışmazsanda olmaz. Yani ikisinin tam ortasını yapman lazım neyse sonuca gelirsek planlı ve düzenli bir şekilde günde iki saat kadar ders çalış ve eğlenmene bak derim.

Chrollo04

80+ Bronze
ağlak, sıkıcı arkadaşların varsa uzak dur ve deli gibi ders çalışma arada test çöz konuları unutma yeter

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
Top Bottom