Neler Yeni

9. Sınıflar için tavsiyeniz var mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Burak Yalçınkaya
Instagram
buraqy_
ders çalışma düzeni , konular , sınavlar , ödevler .... deneyimlerinize göre bir kaç öneride bulunur musunuz ?
10.11.12. sınıflar öneri yaparsa daha iyi olur
Ilk 1 hafta stresli geçecek sonrasında çok eğlenceli gećiyor ortam felan yapıyorsun arkadaşların felan olunca bayagi iyi gećmeye başlıyor sınavlar orta _ zor arası bir şey

Mahir Ertuğrul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,066
İsim
Mahir Ertuğrul
9.sınıf kolaydır ben sınavlara son gün çalışırdım hepte yüksek alırdım ama malum düzenli çalışma kadar kalıcı olmuyor bilgiler. Daha yolun başındasın her gün 30dk nı 1 saatini ayırıp derslerine çalışırsan emin ol ileride pişman olmazsın.

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
ben 8.sınıf değilim 9. sınıfım 9.sınıfı anlatıp kolaylıgını veya zorluğunu söylemeyin

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Samet Şensoy
ders çalışma düzeni , konular , sınavlar , ödevler .... deneyimlerinize göre bir kaç öneride bulunur musunuz ?
10.11.12. sınıflar öneri yaparsa daha iyi olur
liseye yeni geçmissin ve belli ki çalışmak istiyosun.bence de güzel degerlendirmelisin bu dört seneni.bazı arkadaşlar arkadaşların çagırırsa ödev yapıcam,gelemiyorum vs deme demiş.katılmıyorum kesinlikle ders yapman gerekirse bunu açıkça ifade edebilirsin.sosyal aktivitelerine de kesinlikle vakit ayırmalısın ona laf yok ama dersleri de ihmal etmemelisin.ikisini dengede tutabilmen için ben sana kendi kullandığım uygulama olan raunt'u önerebilirim.gerçekten zamandan tasarruf.dersaneyle falan uğraşma.okuldan bir farkı olmuyor ve okulla birlikte zaten çok fazla yoruyor.raunt'a ister telefondan ister pcden gir.her zaman elinin altında.instagramşarına bir göz gezdirebilirsin ilk defa duyduysan.şimdifen başarılar diliyorum kardeşim.

Alfha13

80+ Silver
Açıkçası ben 9 veya 11 olsam gençliğimi yaşardım, 11-12'ye geçince zaten her saatin ders çalışmak ile geçiyor. Düşük almamaya çalış, kafanı dinle bence. (Ben böyle yaptım en azından.) Son senede çalışıp yetiştiren de var, ayrıca bu sene öğrendiğin şeyi 4 sene sonra hatırlaman çok güç.

Bathan_YT

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
Batuhan Eroğlu
havadan aklına girmeyeceğine göre başka çözümü yok.
Doğru söylüyorsun ben ironi olarak söyledim kusura bakma tabi sayısalcı olarak çalışmam gerekecek ama çok ezber var mesela biyoloji de öyle ezber gerektiriyor ve ondan yapamıyorum

Top Bottom