Neler Yeni

9 Tane Sorumlu Vereceğim Ders Var Ne Yapmalıyım?(Kaygılanıyorum)

Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Ahmet Akgül
Arkadaşlar nerden nasıl başlasam bilemiyorum kafamda çok dağınık 9 tane vereceğim sorumlu derslerim var geleceğim için kaygılanıyorum ailemi yüz üstü bırakmak istemiyorum 12 sınıfa geldim fakat hiç bir şey bilmiyorum üzülüyorum uyuyamıyorum sadece geleceğimi ve annemin benim okuyamadığımı görmesinden korkuyorum gerçekten psikolojim bozuldu arkadaşlar ne yapmam gerekiyor bana tavsiyeleriniz nelerdir bu zamanda liseyi bitiremeyen bir genç olmak istemiyorum

Aslında çalışmak istiyorum fakat hemen bayıyorum kaytarıyorum beynim sanki çalışmamı istemiyor çalışma diyor bana bu düşünceyide kıramıyorum
Eşit ağırlık öğrencisiyim fakat 10 Sınıftan kaldığım matematik biyoloji ve kimya derselerini imkansız veremeyeceğimi düşünüyorum

Abilerim kardeşlerim bana ne tür bir tavsiyede bulunabilirsiniz gerçekten hayattan bir ümidim kalmadı.

Son düzenleme:

HoYeon Jung

80+ Gold
Ders çalış. Klişe ama çalış.
Şuanda ergenlik dönemindesin yüksek ihtimal ve normal böyle şeyler. Telefonu, bilgisayarı bırakıp ders çalış. Hangi mesleği seçeceksin, o mesleğin üniversitesini sürekli hayal et. İstediğin mesleğin sahibi olduğunda ailen nasıl gurur duyacak seninle hayal et bunları. Canın sıkıldığı zaman bunları hayal et.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Arkadaşlar nerden nasıl başlasam bilemiyorum kafamda çok dağınık 9 tane vereceğim sorumlu derslerim var geleceğim için kaygılanıyorum ailemi yüz üstü bırakmak istemiyorum 11 sınıfa geldim fakat hiç bir şey bilmiyorum üzülüyorum uyuyamıyorum sadece geleceğimi ve annemin benim okuyamadığımı görmesinden korkuyorum gerçekten psikolojim bozuldu arkadaşlar ne yapmam gerekiyor bana tavsiyeleriniz nelerdir bu zamanda liseyi bitiremeyen bir genç olmak istemiyorum

Aslında çalışmak istiyorum fakat hemen bayıyorum kaytarıyorum beynim sanki çalışmamı istemiyor çalışma diyor bana bu düşünceyide kıramıyorum
Eşit ağırlık öğrencisiyim fakat 10 Sınıftan kaldığım matematik biyoloji ve kimya derselerini imkansız veremeyeceğimi düşünüyorum

Abilerim kardeşlerim bana ne tür bir tavsiyede bulunabilirsiniz gerçekten hayattan bir ümidim kalmadı.
Kendini at bir yerden 9 ders nedir.

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
9 mu 😮 Naptın la

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
aynı sorunla karşı karşıyayim ve aynı duyguları paylaşıyoruz ama benim 1 tane sorumlu sınavım var.
bende ders yapmıyorum ama sürekli kaygılanıyorum ve çalışmak istesemde çalışamıyorum maalesef.
tek yapabileceğin o düşünceyi kırmak ve kendini motive etmek.
bir soru bile çözsen yapabilirim dersin ve motive olursun...

HoYeon Jung

80+ Gold
Uzaktan eğitimde sorumlu kalmak ayrı bi' başarı. Derste alt tabdan oyun oynarken düşünecektiniz.
Evet bu aşırı doğru. Hocam çocuklar derslerde sürekli ders hariç başka şeylerle uğraşıyorlar ve Twitter ve İnstagram gibi medyalarda boş boş #sınavlariptalolsun yazıyorlar. Sorsan 1 kere dersi düzgün dinlemediler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Ahmet Akgül
Uzaktan eğitimde sorumlu kalmak ayrı bi' başarı. Derste alt tabdan oyun oynarken düşünecektiniz.
Bencede kaygılanmalısın.
Arkadaşlar yardım istedim sadece psikolojimi yok etmenizi değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

aynı sorunla karşı karşıyayim ve aynı duyguları paylaşıyoruz ama benim 1 tane sorumlu sınavım var.
bende ders yapmıyorum ama sürekli kaygılanıyorum ve çalışmak istesemde çalışamıyorum maalesef.
tek yapabileceğin o düşünceyi kırmak ve kendini motive etmek.
bir soru bile çözsen yapabilirim dersin ve motive olursun...
Evet bu aşırı doğru. Hocam çocuklar derslerde sürekli ders hariç başka şeylerle uğraşıyorlar ve Twitter ve İnstagram gibi medyalarda boş boş #sınavlariptalolsun yazıyorlar. Sorsan 1 kere dersi düzgün dinlemediler.
Öyle bir tweet atmadım sadece yardım istedim içimi döktüm fakat pek yardım alamadım yinede teşekkürler

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,509
İsim
Ümit Can
Hocam 9 ders çokmuş ya. Kafanı kaldırmadan çalışman gerek. Kaygılanmayı dahi düşünmemen, moralini oldukça yüksek tutman gerek

StrongesT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Ahmet Ceyhun BİLİR
Her şey ders değil emin ol ama bunu dememden kastım 'ümidim kalmadı' demiş olman.
Hatırladığım kadarıyla 50 geçme notuydu ve bu aslında çok kolay. Sadece düzenli çalışma ile olacak iş. Bu noktada tek yapman gereken bir eğitim ağı kullanman -EBA, YouTube vs.- ve yılmaman. Ben bazen sayısal derslerden inanılmaz sıkılırdım ve kodlama yapardım. Bu sayede işi eğlenceli hale getirirdim çünkü elbette sıkılırız. Mesela kimya dersinde -Kimya'ya Giriş- DTRB diye bir kodlama yapmışım. Bunun açılmı bilim adamlarının sıralamasıydı. DTRB kısaltmasını unutmam çünkü açılımı 'Dünya TüRkiye Bor'. Bunun anlamı da; D-> Dalton, T->Thamson, R->Rutherford, B->Bohr. Bunu anlattım ki bakış açısı kazan diye. Kendini üzme ve çalışmaya başka, nasıl eğlenebilirsin düşün :/ :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,006,160
Üyeler
159,457
Son üye
kaluscusan
Top Bottom