Ahmettttt1
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 70
- İsim
- Ahmet Akgül
Arkadaşlar nerden nasıl başlasam bilemiyorum kafamda çok dağınık 9 tane vereceğim sorumlu derslerim var geleceğim için kaygılanıyorum ailemi yüz üstü bırakmak istemiyorum 12 sınıfa geldim fakat hiç bir şey bilmiyorum üzülüyorum uyuyamıyorum sadece geleceğimi ve annemin benim okuyamadığımı görmesinden korkuyorum gerçekten psikolojim bozuldu arkadaşlar ne yapmam gerekiyor bana tavsiyeleriniz nelerdir bu zamanda liseyi bitiremeyen bir genç olmak istemiyorum
Aslında çalışmak istiyorum fakat hemen bayıyorum kaytarıyorum beynim sanki çalışmamı istemiyor çalışma diyor bana bu düşünceyide kıramıyorum
Eşit ağırlık öğrencisiyim fakat 10 Sınıftan kaldığım matematik biyoloji ve kimya derselerini imkansız veremeyeceğimi düşünüyorum
Abilerim kardeşlerim bana ne tür bir tavsiyede bulunabilirsiniz gerçekten hayattan bir ümidim kalmadı.
Aslında çalışmak istiyorum fakat hemen bayıyorum kaytarıyorum beynim sanki çalışmamı istemiyor çalışma diyor bana bu düşünceyide kıramıyorum
Eşit ağırlık öğrencisiyim fakat 10 Sınıftan kaldığım matematik biyoloji ve kimya derselerini imkansız veremeyeceğimi düşünüyorum
Abilerim kardeşlerim bana ne tür bir tavsiyede bulunabilirsiniz gerçekten hayattan bir ümidim kalmadı.
Son düzenleme: