bugraaykac
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 572
Kardeşiniz tır simülasyon oyunlarını seviyorsa o tür oyunları oynatabilirsiniz.
yaşına göre çok normal bi oyun oynayanların çoğu zaten o yaşlardaaman hocam yapmayın :S
güzel öneride hocam bence o oyunda sıkılır bazı kısımlar zor bide kendi kafa yorması lazım şuıan zor olur onun için ama ilerde oynayabilir bencekaliteli okkalı oyun istersen it takes two olabilir
birlikte oynayacaksınız hocam siz de yardımcı olursanız birlikte eğlenirsiniz. Tek kişilik oynanmıyor. Belirtmeyi unutmuşumgüzel öneride hocam bence o oyunda sıkılır bazı kısımlar zor bide kendi kafa yorması lazım şuıan zor olur onun için ama ilerde oynayabilir bence
Yok hocam bu yaşlardaki bir çocuk bence kesinlikle o oyuna girmemeli. Benim kardeşim şuan 11 yaşında valorantı indirmemi istedi indirmedim. Oyunu oynayanların çoğunun hiçbir değere saygısı yok ve bir oyuna girdiniz mi en az 5 tane küfür duyarsınız.yaşına göre çok normal bi oyun oynayanların çoğu zaten o yaşlarda
lol e girmediği sürece sıkıntı yok
Kitlesi sıkıntı değil. Mute atarım o iş çözülür. Asıl sorun oyun zor. Ben bile zorlanıyorum o çocuk nasıl oynayacak.Yok hocam bu yaşlardaki bir çocuk bence kesinlikle o oyuna girmemeli. Benim kardeşim şuan 11 yaşında valorantı indirmemi istedi indirmedim. Oyunu oynayanların çoğunun hiçbir değere saygısı yok ve bir oyuna girdiniz mi en az 5 tane küfür duyarsınız.