90 Bine Bu Sistem İyi Mi? (HB üzerinden)

Taksit sayısı 6 olduğu için gaming.tr den bütçemi aşıyor
o zaman hb ama çok fayiş taksit bile olsa 4080 süper olmasa bile zaten 4070ti süper alırsın gibime geliyor gaming gen den

1720435409100.png

1720435561964.png

Son düzenleme:
HB mi zorunlu ? 12 taksit muhabbeti vardı öyle mi yani ?

Hocam öncelikle 90 bin tl verip alınacak bir sistem değil. İşlemci ve ekran kartı daha iyi şekilde arttırılabilir ayrıca ekran 10 tl fiyat bandında daha iyi olabilir ayrıca diğer parçaların fiyatını azaltınca mouse daha iyisi alınabilir. Ayrıca oyun odaklı alıyorsanız ve oyunları kaçak indirecekseniz 1 değil 2 ya da 4 tb daha iyi olur ancak oyunları sürekli aynısını oynamam birini bitrip siler sonra başkasını yüklerim derseniz 1 tb yeter de artar

Hocam öncelikle 90 bin tl verip alınacak bir sistem değil. İşlemci ve ekran kartı daha iyi şekilde arttırılabilir ayrıca ekran 10 tl fiyat bandında daha iyi olabilir ayrıca diğer parçaların fiyatını azaltınca mouse daha iyisi alınabilir. Ayrıca oyun odaklı alıyorsanız ve oyunları kaçak indirecekseniz 1 değil 2 ya da 4 tb daha iyi olur ancak oyunları sürekli aynısını oynamam birini bitrip siler sonra başkasını yüklerim derseniz 1 tb yeter de artar
Hocam zaten dediğim gibi fazla anlamıyorum sabit yüklü kalacak oyun 1-2 tane Max onun dışında silerim. Öneriye açığım

Burada sadece pc var. Monitör ve ekipmanlar sana kalmış artık, onları taksitsiz normal yurtdışı veya connectgameden falan bakmanı tavsiye ederim. Monitör bakmadım üşendim.
4 farklı kart koydum, bütçene ve harcamana göre özelleştirebilirsin.

Burada sadece pc var. Monitör ve ekipmanlar sana kalmış artık, onları taksitsiz normal yurtdışı veya connectgameden falan bakmanı tavsiye ederim. Monitör bakmadım üşendim.
Üstteki arkadaşın sistemine de göz atar mısınız? Hangisi daha iyi sizcr
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Üstteki arkadaşın sistemine de göz atar mısınız? Hangisi daha iyi sizcr
Aradaki fark anakart sanırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam çok yordum ama ben çok sıcak bir kentte oturuyorum soğutma kısmı en az 360 olmalı yoksa işlemci tarafında sorun yaşarım gibi onu da hem kasa hem sıvı soğutma tarafında göz önünde bulundurursak hangi parçaları ne ile değişmem gerekir ekran kartı ve işlemci tarafında beni fazlasıyla tatmin etti

Son düzenleme:
Geri