Neler Yeni

90 derece normal mi?

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
PC'yi 2021 ocak aylarında kurmuştum. Taa o zamandan beri dokunmadım termal macuna. Değişmem gerekir mi?
Evet, değiştirmelisiniz. Thermal Grizzly Kryonaut tercih edebilirsiniz.

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,289
İsim
Yunus Şahin
RDR 2 gibi bir oyunun gameplay trailerını veya biraz gameplayini izleyerek karar verebilirsin.

İzledim ama sarmadı beni. Ama her yerde yorumlarıyla o kadar çok karşıma çıkıyor ki merak ettiriyor. En azından böyle denemek istedim ben sevebilecek miyim diye.

Evet, değiştirmelisiniz. Thermal Grizzly Kryonaut tercih edebilirsiniz.

Daha uygunu var mı? Biraz pahalı geldi bana.

Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Hüseyin Ege Karakışla
Voltajı düşürdüm 80-85 arası değişiyor şu an.

RDR 2'yi 2 saatte karar verebilir miyim? :D Bir ara yine böyle denedim sarmamıştı. Şimdi denerim 2 saati geçiririm boştan yere 300 TL'den olmayalım

PC'yi 2021 ocak aylarında kurmuştum. Taa o zamandan beri dokunmadım termal macuna. Değişmem gerekir mi?
2 saatteki tutumların nelerdir onlara bakman gerek şahsen bi oyuna Ben bu oynarım Ben bunu Oynamam demek için 2 saat yeterli 2 saatte oyunun açık dünyasına, görevlerine bakabilirsin bence.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX
Torrent bir oyun indirmiştim. Denemeden satın almak istemedim. Bu aralar oyunlar pek sarmıyor şak diye de 300 TL vermek mantıklı gelmedi. Kurulum yaparken CPU 100 kullanıyor. Bende overclock ile biraz voltaj verdim. 1.175V ile 4.80'de 85-90 arasında gidip geliyor. Normal mi bu yaz aylarında?
eğer oyunun repack indirdiysen kurulmda işlemcin kullanılır bu gayet normal :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Hüseyin Ege Karakışla
Korsan oyun indireceğime oyunu hiç oynamam daha iyi devir sıkıntılı artık o 2015 Reoloded Re pack girler yerini canavarlara bıraktı.

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,289
İsim
Yunus Şahin
Arctic MX-4 tercih edebilirsiniz.

4 GR olanını 2 sefer kullanabilir miyim, yeterli olur mu?

eğer oyunun repack indirdiysen kurulmda işlemcin kullanılır bu gayet normal :D

Sorun yok o zaman. :D

Korsan oyun indireceğime oyunu hiç oynamam daha iyi devir sıkıntılı artık o 2015 Reoloded Re pack girler yerini canavarlara bıraktı.

Ben sorun yaşamadım. Bazen mini oyunları deniyorum sorun yok. Tabi bende istemem ama bazıları gereksiz pahalı olunca ister istemez yöneliyor insan.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Hüseyin Ege Karakışla

Ben sorun yaşamadım. Bazen mini oyunları deniyorum sorun yok. Tabi bende istemem ama bazıları gereksiz pahalı olunca ister istemez yöneliyor insan.
hocam haklısınız zamanında bende hiç sorun yaşamıyordum fakat artık korkuyorum indirmeye.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,414
İsim
Hacı
90 derece fazla.

Bünyamina

80+ Platinum
Torrent bir oyun indirmiştim. Denemeden satın almak istemedim. Bu aralar oyunlar pek sarmıyor şak diye de 300 TL vermek mantıklı gelmedi. Kurulum yaparken CPU 100 kullanıyor. Bende overclock ile biraz voltaj verdim. 1.175V ile 4.80'de 85-90 arasında gidip geliyor. Normal mi bu yaz aylarında?
boost ile kendisi 4.8 frekansında çalışıyor gerek yok dostum kaldır ne yaptıysan
o %100 kullanması torent oyuna özel diğer hiçbir şeyden öyle kullanmaz varsayılan şekilde kullan

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX

içiniz rahat olsun yani cevapları okdum arkadaşlar macun felan demiş bence gerek yok ben repack indirirken 100 kullanılıyordu

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,289
İsim
Yunus Şahin
Zorlarsan 5 kere de kullanabilirsin.

O derece ha teşekkürler. :D

hocam haklısınız zamanında bende hiç sorun yaşamıyordum fakat artık korkuyorum indirmeye.

10 yıllardır kullanıyorum torrent. Güvenilir yerlerden aldığım için bugüne kadar virüs bile bulaşmadı PC'ye. Büyük konuşmamak gerek de tabi.

boost ile kendisi 4.8 frekansında çalışıyor gerek yok dostum kaldır ne yaptıysan
o %100 kullanması torent oyuna özel diğer hiçbir şeyden öyle kullanmaz varsayılan şekilde kullan

Senin dediğin orijinal olan 10600K. Benim ki ES modeli hocam. 4.30 boostluyor en fazla.

içiniz rahat olsun yani cevapları okdum arkadaşlar macun felan demiş bence gerek yok ben repack indirirken 100 kullanılıyordu

1.5 seneden fazla oldu macun değiştirmedim aslında. Deneyebilirim.

Top Bottom