90 derece normal mi?

AirLife

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,045
Torrent bir oyun indirmiştim. Denemeden satın almak istemedim. Bu aralar oyunlar pek sarmıyor şak diye de 300 TL vermek mantıklı gelmedi. Kurulum yaparken CPU 100 kullanıyor. Bende overclock ile biraz voltaj verdim. 1.175V ile 4.80'de 85-90 arasında gidip geliyor. Normal mi bu yaz aylarında?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
İşlemci ne ? Soğutucu stok mu? 90 fazla

Torrent bir oyun indirmiştim. Denemeden satın almak istemedim. Bu aralar oyunlar pek sarmıyor şak diye de 300 TL vermek mantıklı gelmedi. Kurulum yaparken CPU 100 kullanıyor. Bende overclock ile biraz voltaj verdim. 1.175V ile 4.80'de 85-90 arasında gidip geliyor. Normal mi bu yaz aylarında?
Oyunda da değerler benzerse normal. Ben de senin gibi bazı oyunları denemiştim kurulum ekranında oyundaki değerler gibi işlemci sıcaklığı 75-80 olmuştu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama cidden 90 fazla

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
90 Normal değer değil.

dereceler fazla ve bir oyunu denemek için crack indirmek zorunda değilsin oyunu satın alıp beğenmezsen iade edebilirsin veya eğer demosu varsa demosunu indirebilirsin.

torrentlerde genelde arka planda hep birşeyler çalışır aklında bulunsun :kekw:

Oyunu aldıktan sonra 14 gün içerisinde ve 2 saatten fazla oynamamış iseniz iade edebiliyorsunuz (Steam için konuşuyorum.)

Termal macunu ne zamandan beri değiştirmediniz?
Aynı değerlerde ortalama olarak 5° daha düşük sıcaklıklarda olması gerekiyor.

kanka voltaj vermişsin kendin de soyluyorsun. Normal yani bu sıcaklık, stok ayarlarda yapsın kurulumunu, kurulum sırasında %100 kullanım normaldir. Bilinmedik kaynaklardan torrent indirmeni onermiyorum.

90 Normal değer değil.

Voltajı düşürdüm 80-85 arası değişiyor şu an.

dereceler fazla ve bir oyunu denemek için crack indirmek zorunda değilsin oyunu satın alıp beğenmezsen iade edebilirsin veya eğer demosu varsa demosunu indirebilirsin.

Oyunu aldıktan sonra 14 gün içerisinde ve 2 saatten fazla oynamamış iseniz iade edebiliyorsunuz (Steam için konuşuyorum.)

RDR 2'yi 2 saatte karar verebilir miyim? :D Bir ara yine böyle denedim sarmamıştı. Şimdi denerim 2 saati geçiririm boştan yere 300 TL'den olmayalım

Termal macunu ne zamandan beri değiştirmediniz?
Aynı değerlerde ortalama olarak 5° daha düşük sıcaklıklarda olması gerekiyor.

PC'yi 2021 ocak aylarında kurmuştum. Taa o zamandan beri dokunmadım termal macuna. Değişmem gerekir mi?

Voltajı düşürdüm 80-85 arası değişiyor şu an.

RDR 2'yi 2 saatte karar verebilir miyim? :D Bir ara yine böyle denedim sarmamıştı. Şimdi denerim 2 saati geçiririm boştan yere 300 TL'den olmayalım

PC'yi 2021 ocak aylarında kurmuştum. Taa o zamandan beri dokunmadım termal macuna. Değişmem gerekir mi?
RDR 2 gibi bir oyunun gameplay trailerını veya biraz gameplayini izleyerek karar verebilirsin.

Arka planda başka bir uygulama çalışıyor mu bak derim. Minşnf virüsü yemişmisin diye ekran kartı kullanım oranına da bak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,615
Üyeler
187,364
Son üye
HatayDurum
Geri