Neler Yeni

90 derece normal mi?

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX
O derece ha teşekkürler. :D

10 yıllardır kullanıyorum torrent. Güvenilir yerlerden aldığım için bugüne kadar virüs bile bulaşmadı PC'ye. Büyük konuşmamak gerek de tabi.

Senin dediğin orijinal olan 10600K. Benim ki ES modeli hocam. 4.30 boostluyor en fazla.

1.5 seneden fazla oldu macun değiştirmedim aslında. Deneyebilirim.
macun değiş o zaman 1.5 sene ne kurulumda gayet normal hocam 90

yusuftheayay

80+ Bronze
İzledim ama sarmadı beni. Ama her yerde yorumlarıyla o kadar çok karşıma çıkıyor ki merak ettiriyor. En azından böyle denemek istedim ben sevebilecek miyim diye.

Daha uygunu var mı? Biraz pahalı geldi bana.
Bekle rdr2 sürekli indirime giriyor daha geçen gün 150 ye düşmüştü

mfimmel

80+ Silver
Voltajı düşürdüm 80-85 arası değişiyor şu an.

RDR 2'yi 2 saatte karar verebilir miyim? :D Bir ara yine böyle denedim sarmamıştı. Şimdi denerim 2 saati geçiririm boştan yere 300 TL'den olmayalım

PC'yi 2021 ocak aylarında kurmuştum. Taa o zamandan beri dokunmadım termal macuna. Değişmem gerekir mi?
Yine biraz fazla gibi ama pc kendini kapatmıyorsa sıkıntı yok.

Talha Celik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
627
İsim
Talha Çelik
Torrent bir oyun indirmiştim. Denemeden satın almak istemedim. Bu aralar oyunlar pek sarmıyor şak diye de 300 TL vermek mantıklı gelmedi. Kurulum yaparken CPU 100 kullanıyor. Bende overclock ile biraz voltaj verdim. 1.175V ile 4.80'de 85-90 arasında gidip geliyor. Normal mi bu yaz aylarında?
eğer repack indirdiysen kurulumdaki işlemci kullanımı normal (kurulum için konuşuyorum) fakat 90 derece olması anormal

Top Bottom